Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να πανηγυρίζει από τις κερκίδες του Roland Garros την πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στα προημιτελικά του Grand Slam αποδεικνύει ότι ο γιος του πρωθυπουργού και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις είναι μαζί. Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γνωρίστηκαν από κοινές παρέες και σύντομα η φιλία τους έγινε δεσμός. Οι δυο τους, άλλωστε, είναι μαζί εδώ και περίπου πέντε μήνες, όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν καλά. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη: Η στιγμή που ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη πανηγυρίζει τον θρίαμβο

Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη έκαναν κοινές εμφανίσεις και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τους είχαν δει μαζί στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου έβγαιναν για καφέ και φαγητό. Και την Τρίτη, στον αγώνα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ο γιος του πρωθυπουργού ήταν εκεί, δίπλα της για να δει, όπως έγραψε και το Reader.gr, τον αγώνα της κόντρα στη Σοφία Κένιν. Και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πανηγύρισε τη νίκη της πιο πολύ από τον καθένα.

Τώρα, η Μαρία Σάκκαρη θα συνεχίσει στο Roland Garros και μόλις αυτό τελειώσει θα ετοιμαστεί για το επόμενό της τουρνουά. Δεν είναι τυχαίο, όπως έχει και η ίδια πει, ότι 38 βδομάδες τον χρόνο βρίσκεται σε κάποια τουρνουά για αγώνες. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρόσφατα ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στον Εβρο και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές. Ομως, όπως αποδεικνύεται, ο γιος του πρωθυπουργού - στον ελάχιστο χρόνο του - θα βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη, όπως έκανε άλλωστε και στο Roland Garros.