Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη πανηγύρισε από τις κερκίδες του Roland Garros ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο γιος του πρωθυπουργού, όπως έγραψε το Reader.gr, βρέθηκε στις κερκίδες του Roland Garros για να στηρίξει τη Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα της κόντρα στη Σοφία Κένιν

Η Μαρία Σάκκαρη διατηρεί προσωπική σχέση εδώ και κάποιους μήνες με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο γιος του πρωθυπουργού, ο οποίος ολοκλήρωσε πριν από μόλις τρεις εβδομάδες τη στρατιωτική του θητεία, βρίσκεται στο Παρίσι και παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, η οποία κατάφερε να επικρατήσει της Σοφίας Κένιν και να προκριθεί στα προημιτελικά του Roland Garros. 

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του Roland Garros καθώς κέρδισε με 2-0 (6-1, 6-3) την Νο 5 στον κόσμο και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Σοφία Κένιν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA