Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζει την ενθουσιώδη περιήγησή του στα Επτάνησα ο θρύλος του NBA και των Los Angeles LakersΈρβιν «Μάτζικ» Τζόνσον. Μετά την Κέρκυρα και την Ιθάκη βρέθηκε στη Ζάκυνθο για να κάνει διακοπές

Διαβάστε ακόμη: Μάτζικ Τζόνσον: Κάνει διακοπές στην Κέρκυρα - Η φωτογραφία μπροστά στο Παλαιό Φρούριο

Όπως και στους προηγούμενους «σταθμούς» των διακοπών του, ο «θρύλος» του NBA και του παγκοσμίου μπάσκετ δεν παρέλειψε να ποστάρει στα social media βίντεο και φωτογραφίες που αναδείκνυαν τις ομορφιές της Ζακύνθου.

Ο σπουδαίος βετεράνος μπασκετμπολίστας που διανύει το 61ο έτος της ηλικίας του πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Διονυσίου, όπου μάλιστα άνοιξε και η κάμαρα του Αγίου προκειμένου οι επισκέπτες να τη δουν από κοντά και να την προσκυνήσουν αν θέλουν.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, με τον Μάτζικ Τζόνσον και την οικογένειά του ήταν η ξεναγός κ. Ντόζη προκειμένου να τους εξηγήσει όσα έβλεπαν.

Στις αναρτήσεις του από το νησί, ο Μάτζικ Τζόνσον αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην επίσκεψή του στην Εκκλησία, εξηγώντας στους followers του ποιος ήταν ο Άγιος Διονύσιος και ποστάροντας λεπτομέρειες από τον ναό.

Ο Μάτζικ Τζόνσον ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο με τις ελληνικές ομορφιές και τονίζει ότι περνάει υπέροχα: «Πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μου στην Ελλάδα. Σήμερα η Κούκι και εγώ επισκεφθήκαμε ένα μοναστήρι που χτίστηκε το 1770 και ένα ξωκλήσι σε ένα νησί, προσβάσιμο μόνο με βάρκα, όπου ο κόσμος μπορεί να έρθει για να παντρευτεί» γράφει μεταξύ άλλων.

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις του: