Προορισμός διακοπών για αρκετούς σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η Μύκονος. Τελευταίοι που επισκέφθηκαν το νησί ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσε Λίνγκαρντ και ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Σοδιεδάδ, Άντναν Γιανουζάι.
Διαβάστε ακόμη: Τζάστιν Μπίμπερ στη Μήλο: 50 κορίτσια κάθισαν στην ίδια καρέκλα που άγγιξε ο διάσημος σταρ
Ο Λίνγκαρντ βρίσκεται εδώ και μέρες στη Μύκονο, όπως δείχνει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο ο 28χρονος άσος που έδειξε αναγεννημένος μέσα στο 2021, παίζοντας ως δανεικός στη Γουέστ Χαμ δεν χάνει την ευκαιρία να προπονηθεί με τον Α.Ο. Μυκόνου συνδυάζοντας διακοπές και προπόνηση.


Στη Μύκονο συνάντησε και τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2011 μέχρι το 2017, Άνταν Γιανουζάι, οι οποίοι προπονήθηκαν ξανά μαζί με την τοπική ομάδα. Οι δύο παίκτες ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο από την προπόνησή τους, ακολουθώντας το παράδειγμα του σταρ της Άρσεναλ, Πιερ Ομερικ Ομπαμεγιάνγκ που επίσης προπονήθηκε με τον Α.Ο. Μυκόνου.


- Αλλαγή ώρας 2026: Νωρίτερα γυρίζουμε φέτος τα ρολόγια
- Μουρατίδης για θάνατο Μαζωνάκη: «Έχει κοινωνικά πλοκάμια η υπόθεση - Εξαρτήσεις που παρασύρουν τα παιδιά»
- «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις κραυγές»: Ο εφιάλτης που στοιχειώνει επιζήσασα της 11ης Σεπτεμβρίου
- Άρης Μουγκοπέτρος: «Όλοι να πείτε τη μ@λ@κι@ σας» - Ξέσπασε με αφορμή τον θάνατο Μαζωνάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.