Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι εδώ! Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος... πετώντας στο τελευταίο άλμα του στα 8,41μ. Ο πρωταθλητής από τα Γρεβενά ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κάνοντας στην τελευταία προσπάθεια 8,41μ.. κερδίζοντας το χρυσό λόγω καλύτερης δεύτερης προσπάθειας από τον Ετσεβαρία!

Διαβάστε ακόμη: Μεγάλος Μίλτος Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,41μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ένα καλό άλμα χρειαζόταν ο Μίλτος Τεντόγλου και το έκανε. Ο Έλληνας αθλητής από τα Γρεβενά "πέταξε" στα 8.41μ στο πέμπτο και τελευταίο του άλμα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η ελληνική εξέδρα το πανηγύρισε έξαλλα ανάμεσά τους και ο Εμμανουήλ Καραλής που είδε από κοντά την προσπάθεια του Τεντόγλου.

https://twitter.com/HellenicOlympic/status/1422036622023921667?ref_src=twsrc^tfw

 Πομάσκι: Περίμενα πολλά χρόνια αυτό το όνειρο 

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι,  πανηγύρισε με την ψυχή του αυτό που πέτυχε ο αθλητής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το χρυσό άλμα του 23χρονου αθλητή τού έδωσε το χρυσό μετάλλιο, με τον προπονητή του να εξηγεί λίγα λεπτά αργότερα στην κάμερα της ΕΟΕ πως περίμεν αυτή την στιγμή εδώ και πολλά χρόνια.

«Μπήκα, βγήκα από το όνειρο και είναι πραγματικότητα ποια. Περίμενα πολλά χρόνια αυτό το όνειρο. Το πίστευα πάρα πολύ όλο αυτό, ήξερα ότι μπορούμε να πάρουμε ένα... μεταλλιάκι. Η πρώτη θέση είναι στα χέρια του παιδιού, του αθλητή, του αγωνιστή. Αυτός το έχει με το παραπάνω. Μετά από τόσα χρόνια, μετά τον Λούη Τσάτουμα, μετά από 13 χρόνια μαζί του και 5 με τον Μίλτο, ήρθε αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια επίσης στον πρώτο προπονητή του, τον Βαγγέλη Παπανίκο. Μπράβο σου, συνεχίζουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA