Μενού
  • Α-
  • Α+

Χαρούμενη αλλά την ίδια στιγμή συναισθηματικά κουρασμένη, δηλώνει η Καμίλα Βαλίεβα, η 15χρονη Ρωσίδα αθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, η οποία «έσπασε» τη σιωπή της για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε ακόμηΚαμίλα Βαλίεβα: Ελεύθερη να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Όπως αναφέρει η 15χρονη Καμίλα Βαλίεβα στο Channel One, έκλαψε από χαρά, ίσως και λίγο από στενοχώρια. Όμως, την ίδια στιγμή είναι σίγουρα χαρούμενη που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη χώρα της.

Υπενθυμίζεται πως το CAS αποφάσισε να αφήσει τη Βαλίεβα να συνεχίσει τη συμμετοχή της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, απορρίπτοντας τις εφέσεις της ΔΟΕ, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πατινάζ και της WADA διότι βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι «δεν πρέπει να επιβληθεί προσωρινή αναστολή στην πατινέζ».

Η Καμίλα Βαλίεβα την Τρίτη (15 Φεβρουαρίου) θα πάρει μέρος στο ατομικό του πατινάζ. Όσον αφορά στην ακροαματική διαδικασία που προηγήθηκε, σχολίασε πως «κάθισα για επτά ώρες και είχαμε ένα 20λεπτο διάλειμμα. Καθόμουν και κοίταζα, ήταν πολύ δύσκολο. Προφανώς, ήταν ένα από τα στάδια που έπρεπε να περάσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA