Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, θέλησε να ευαισθητοποιήσει κάποιους από τους followers της στο Twitter και να τους παρακινήσει να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με ένα γατάκι. «Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι να δείτε τι ωραία που είναι», έγραψε στην ανάρτηση η Στεφανίδη, ωστόσο, μεταξύ των followers της βρέθηκε και κάποιος που με φανερή δόση σεξισμού προέτρεψε την Ελληνίδα αθλήτρια να... γίνει μάνα: «Άσε τα γατιά και γίνε μάνα».

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση μετά το επεισόδιο με τον πατέρα του - «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο ακόλουθος της Στεφανίδη προφανώς αγνοούσε ότι πρόκειται για μια αθλήτρια που εκτός από το γεγονός ότι έχει φέρει αμέτρητα ρεκόρ και μετάλλια, σηκώνοντας τη γαλανόλευκη σημαία όσο πιο ψηλά μπορεί σε κάθε αγώνα της, είναι και άκρως ευαισθητοποιημένη με τα ζώα. Η Κατερίνα Στεφανίδη που μεγάλωσε στο σπίτι της έχοντας πολλές γάτες, είναι πάντα ευαίσθητη στο θέμα των αδέσποτων ζώων. Έτσι με tweet της που συνόδεψε με μια φωτογραφία με γατάκι θέλησε να προτρέψει τον κόσμο που έχει δυνατότητα να υιοθετήσει αδέσποτα:  «Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι να δείτε τι ωραία που είναι». 

Πολλοί είναι αυτοί που την αποθέωσαν για την προτροπή της, αλλά κάποιοι -ευτυχώς λίγοι- δεν είδαν με καλό μάτι τη δημοσίευση. Ο παραπάνω χρήστης του twitter λοιπόν της έγραψε: «Άσε τα γατιά και γίνε μάνα, πριν το ρολόι της φύσης τελειώσει». Η Κατερίνα Στεφανίδη ωστόσο, δεν τον άφησε να λέει ό,τι θέλει και του έδωσε μια «πληρωμένη» απάντηση: «Έχω δυο παιδιά ήδη άνθρωπε μου».

Ένας άλλος, πάλι την προέτρεψε να ταΐσει κανένα νηστικό παιδάκι και να αφήσει τα γατόσκυλα με την Στεφανίδη να διατηρεί την ψυχραιμία της και να μην παρασύρεται από τέτοιου είδους σχόλια.