Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης ανεβαίνοντας για τρίτη διαδοχική φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Ελλήνας πρωταθλητής έγινε η αφορμή για να ακουστεί ο Εθνικός Υμνος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη με τους φιλάθλους που βρίσκονταν στην εξέδρα να δημιουργούν μία συγκηνιτική σκηνή.
Στην κερκίδα όλη η Eθνική Oμάδα, αλλά και Ελληνες φίλοι του στίβου που ταξίδεψαν για να τον στηρίξουν, τον αποθέωσαν κατά την διάρκεια της απονομής και μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τον οποίο τραγουδούσαν με έντονη φωνή όλοι μαζί.
Δείτε την απονομή στον Μίλτο Τεντόγλου
Μετά το 2019 και το 2021, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην Κωνσταντινούπολη με καλύτερη επίδοση στον τελικό του μήκους στα 8,30μ., από την πρώτη του προσπάθεια. Ο Γρεβενιώτης άλτης... έκοψε τα πόδια των αντιπάλων του μπαίνοντας από νωρίς δυναμικά στον αγώνα. Στο δεύτερο άλμα του έκανε 8,16μ., το τρίτο ήταν άκυρο, στο τέταρτο έφτασε στα 8,05μ. και στο πέμπτο 8,07μ. Στο έκτο, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το χρυσό, πήδηξε 8,29μ., ενώ από τα μεγάφωνα έπαιζε συρτάκι.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.