Μενού
Adam Johnson
Adam Johnson | Paul Vernon/AP
  • Α-
  • Α+

Σε μία σύλληψη προχώρησαν οι Αρχές σχετικά με τον θάνατο του αθλητή χόκεϊ Adam Johnson, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αφότου παίκτης αντίπαλης ομάδας τον τραυμάτισε θανάσιμα, κατά τη διάρκεια αγώνα. 

Οι Αρχές έκαναν γνωστό πως συνέλαβαν έναν «άνδρα» - δεν έγινε διευκρίνιση σχετικά με την ταυτότητά του - με την υποψία της ανθρωποκτονίας, σχετικά με τον θάνατο του παίκτη χόκεϊ. Το άτομο αυτό παραμένει υπό κράτηση. 

Ο 29χρονος αθλητής των Nottingham Panthers  έπεσε στον πάγο, βαριά τραυματισμένος, όταν χτυπήθηκε στον λαιμό από μέλος των Sheffield Steelers. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά εκεί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. 

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε πως πέθανε ως αποτέλεσμα του θανάσιμου τραυματισμού στο λαιμό, σύμφωνα με την αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαΐρ και όπως μεταφέρει το BBC. 

«Κάνουμε εκτενείς έρευνες για να έχουμε πλήρη εικόνα για τα συμβάντα που οδήγησαν στον θάνατο του Adam, σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες» επεσήμανε τοπική αξιωματούχος της αστυνομίας. «Έχουμε μιλήσει με ειδικούς για να μας βοηθήσουν στην έρευνα και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε στενή συνεργασία με την Υπηρεσία Υγείας και Ασφαλείας, που μας στηρίζει στην εν εξελίξει έρευνα». 

Η ίδια κάλεσε τους πολίτες να απέχουν από το «να σχολιάζουν και να κάνουν εικασίες, που ίσως επιβραδύνουν» την έρευνα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA