Μενού
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα NBA
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ | AP Photos / Darron Cummings
  • Α-
  • Α+

Το τριήμερο του All Star Game NBA ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (σ.σ. ώρα Ελλάδας), με την Ανατολή και Δύση, ένα φορμάτ αγώνα που επιστρέφει μετά τη σεζόν 2017 - 2018, να κοντραρίζονται προσφέροντας μοναδικό θέαμα στην Ιντιάνα.

Σε μία βραδιά ρεκόρ και με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Στεφ Κάρι να συνυπάρχουν για πρώτη φορά στην ίδια ομάδα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο συμπαίκτης του στους Μιλγουόκι Μπακς, Ντέιμιαν Λίλαρντ, «χάλασαν» το πάρτι της Δύσης νικώντας με 211-186.

MVP του All Star Game NBA μεταξύ Ανατολής και Δύσης ήταν ο Λίλαρντ, που έβαλε 39 πόντους, ενώ ακολούθησαν ο φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς, Τζέιλεν Μπράουν με 36 πόντους και το «αστέρι» της Ιντιάνα, Ταιρίς Χαλιμπέρτον με 32.

Ο Γιάννης είχε 23 πόντους με 7 ριμπάουντ, άρα σαν αρχηγός παρέλαβε το τρόπαιο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα NBA
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα NBA | AP Photos

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα NBA
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα NBA | AP Photos

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νίκολα Γιόκιτς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Νίκολα Γιόκιτς | AP Photos

Από την πλευρά της Δύσης που, παρά την «πολυκοσμία» δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, ο Τάουνς είχε 50 πόντους, ενώ 31 πόντους μέτρησε ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ. Οι 211 πόντοι είναι ρεκόρ σε All Star Game όπως και τα 42 τρίποντα που πέτυχε η Ανατολή.

Η Ανατολή ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα και η αρχική κρούση του Χάλιμπερτον «τράβηξε στον χορό» τον Λίλαρντ και τον Αντετοκούνμπο, οι οποίοι έδωσαν ένα μικρό δείγμα για το τι μπορεί να κάνουν οι Μιλγουόκι Μπακς μελλοντικά.

Τόσο οι της Ανατολής, αλλά και τα τρίποντα της, αποτελούν ρεκόρ για την ιστορία του All Star Game. Το έβλεπαν σαν βαρέλι οι ανατολικοί και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο.

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς
Ο Καρλ Άντονι Τάουνς | AP Photos

 

Ο Ντέβιν Μπούκερ
Ο Ντέβιν Μπούκερ | AP Photos
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA