Μενού
Ο Ανδρέας Τετέι
Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό | EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης από τον παράγοντα και δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, έπεσε την προηγούμενη Κυριακή (11/2) κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων, ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, Ανδρέας Τετέι.

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλεσε τον Έλληνα παίκτη, «μαϊμού», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του διαιτητή ο οποίος απέβαλε τον παράγοντα και δήμαρχο Βόλου από την ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Ο Ανδρέας Τετέι, με ανάρτησή του στο Instagram, ευχαρίστησε όλους όσοι τού στάθηκαν αυτές τις ημέρες, και έστειλε ένα σαφές, αντιρατσιστικό μήνυμα καλώντας τον κόσμο «να πρέπει να μάθει να μην φοβάται να μιλήσει».

Ανάρτηση Τετέι
Ανάρτηση Τετέι στο Instagram | Instagram

Ανδρέας Τετέι: Το μήνυμά του

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δίνετε δύναμη και με στηρίζετε. Έχω δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα και με έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά.

Ευχαριστώ πολύ και στα μηνύματα που δεν έχω απαντήσει. Και πλέον ο κόσμος πρέπει να μάθει να μη φοβάται να μιλήσει σήμερα. Σήμερα εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος.

Με τη βοήθεια όλων μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα που είναι τα αυτονόητα και δεν έπρεπε να συμβαίνουν στην κοινωνία μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA