Μενού
panathinaikos-aek
Πανό για τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την έντονη ενόχλησή του με το πανό «Bad Blue Boys», των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έχουν μερίδιο ευθύνης στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, και «ανέβηκε» μισό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, εξέφρασε το Twitter.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε προειδοποιήσει τόσο την «πράσινη διοίκηση» όσο και τις Αρχές ότι ενδεχομένως να υπάρχουν προσβλητικά πανό ή κορεό στη μνήμη του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη στο γήπεδο της Λεωφόρου, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη ενόχλησή της. Χρήστες του Twitter ξέσπασαν για το πανό με διάφορες αναρτήσεις τους.

«Αν ανοίξει η ΑΕΚ δεν κατεβαίνει στο ματς και σαφώς καλά θα κάνει. Αυτή είναι η παιδεία μας λοιπόν; Πόσα λάθη έχουμε κάνει;, Πετάξτε έξω όποιους είναι υπεύθυνοι για το πανό, Αλήθεια τώρα;;; Πανό για τους Κροάτες» ήταν μερικά από τα tweets, που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με την απόφαση των οπαδών του Παναθηναϊκού.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA