Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αποκαλύψεις για την συνάντηση Αλαφούζου - Τερίμ στην Κωνσταντινούπολη που επισημοποίησε την μεταγραφή του Τούρκου τεχνικού στον Παναθηναϊκό, προχώρησε ο Ατζούν Ιλιτσαλί μιλώντας σε τουρκικό μέσο.

Σύμφωνα με την patronlardunyasi.com, ο Τούρκος παραγωγός ανέφερε ότι ήταν ενδιάμεσος στη μεταγραφή καθώς τόσο ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού όσο και ο 70χρονος προπονητής «είναι πολύ στενοί φίλοι μου».

«Ναι, ήμουν ενδιάμεσος στη μεταγραφή. Η μεταγραφική συνάντηση έγινε στο σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος αν είχα αντίκτυπο στη μεταγραφή ενός προπονητή με πετυχημένο παρελθόν σαν τον Φατίχ Τερίμ».

Αιχμές για Γιοβάνοβιτς

Πιο συγκεκριμένα ο Ατζούν δήλωσε:

«Τόσο ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι μου. Στην τηλεόραση ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου γυρίζουμε το πρόγραμμα Survivor. Το πρόγραμμα είναι το νούμερο 1 εδώ και έξι χρόνια. Η γνωριμία μας ξεκίνησε με αυτό το πρόγραμμα. Δεν έχουμε καμία επιχειρηματική συνεργασία μαζί του εκτός από το Survivor», ανέφερε ο Τούρκος παραγωγός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του «τριφυλλιού» τα τελευταία χρόνια αφήνοντας αιχμές για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Πέρυσι ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα με προβάδισμα 10 πόντων. Ναι, αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει το ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που δεν είναι πρωταθλήτρια εδώ και 14 χρόνια.

«Δεν μπόρεσαν να προκριθούν στο Champions League, ήρθαν τελευταίοι στους ομίλους του Europa League. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που διψάει για επιτυχίες.

Ετσι, είναι απολύτως φυσιολογικό να αποκτήσουν τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες στην Ευρώπη και έχει αποδείξει ποιος είναι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA