Μενού
BRAY WYATT
Instagram
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία μόλις 36 ετών ο παλαιστής της WWE Bray Wyatt και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Έχασε τη ζωή του πολύ ξαφνικά ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής, αντιμετώπιζε ένα άγνωστο για την ώρα θέμα υγείας από τον Φεβρουάριο.

Ο θάνατος του έγινε γνωστός μετά από ανάρτηση υπεύθυνου του WWE, που έγραψε πως ο Windham Rotunda (το πραγματικό όνομα του παλαιστή) «έφυγε απροσδόκητα». 

Ο Dwayne Johnson χαιρέτησε τον παλαιστή με μια ανάρτηση στο Twitter.

Παλαιστής από κούνια

Ο Wyatt ήταν γιος και εγγονός των θρυλικών παλαιστών Mike Rotunda (γνωστός και ως IRS) και Blackjack Mulligan αντίστοιχα, και αδελφός του σημερινού σούπερ σταρ του WWE Bo Dallas.

Ήταν παλαιστής του WWE από το 2009 μέχρι και το 2021, αλλά επέστρεψε ξανά ένα χρόνο αργότερα. Η τηλεοπτική καριέρα του στο WWE ξεκίνησε το 2010, όταν εντάχθηκε στο καστ του αρχικού NXT ως Husky Harris, διαγωνιζόμενος στη δεύτερη σεζόν του προγράμματος, ενώ είχε κερδίσει επί τρεις φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα του WWE. 

Αν και δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με τη dailymail ο παλαιστής αναμενόταν να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο αφού είχε λάβει άδεια από τους γιατρούς του.

Όμως ο θάνατος του ήταν πολύ ξαφνικός και φημολογείται πως πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από προβλήματα της υγείας που του προκάλεσε ο covid-19 που πέρασε νωρίτερα φέτος.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA