Τη δεύτερη θέση στο άλμα επί κοντώ, στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες κατέλαβε ο Εμμανουήλ Καραλής.
Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Παρισιού ολοκλήρωσε τον αγώνα με άλμα στα 5,82 μ. ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5.92μ.
Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο «συνήθης ύποπτος», Μόντο Ντουπλάντις. Ο χρυσός Ολυμπιονίκη του Παρισιού πέρασε με επιτυχία τα 6,11μ. και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που παρακολούθησε τις προσπάθειες του.
Καραλής: Αγκαλιά με τον εκπληκτικό Ντουπλάντις
Να σημειωθεί ότι ο Καραλής έσπευσε να αγκαλιάσει τον Ντουπλάντις, μετά το επιτυχημένο τελευταίο άλμα του Σουηδού.
Τα 5,82 μ. πέρασαν με την πρώτη προσπάθεια ο Βέλγος Μπεν Μπρόντερς και ο Σαμ Κέντρικς, όμως αμφότεροι είχαν άκυρη προσπάθεια στα 5,62 και τερμάτισαν τρίτοι.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.