Μενού
Ο Φώτης Ιωαννίδης
Στιγμιότυπο από αγώνα του Παναθηναϊκού | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και διεθνής, Φώτης Ιωαννίδης, απάντησε στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι πρόκειται για τον παίκτη της Εθνικής Ομάδας, ο οποίος φέρεται να βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ πριν από τον αγώνα με τη Γεωργία στην Τιφλίδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Ιωαννίδης, με story του στο Instagram, υπογραμμίζει πως «θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όλων όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όλων όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου» σημειώνει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Ανάρτηση Φώτη Ιωαννίδη στο Instagram
Ανάρτηση Φώτη Ιωαννίδη στο Instagram | Instagram - @fotio.7

Φώτης Ιωαννίδης: Διαψεύδει και ο Θωμαΐδης

Υπενθυμίζεται πως ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, η ιστοσελίδα του οποίου έκανε τη σχετική αποκάλυψη, είχε πει πως ο Φώτης Ιωαννίδης είχε βρεθεί αρνητικός και στα δύο δείγματα ντόπινγκ πριν τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής με τη Γεωργία.

«Πρέπει να σας πω ότι επιβεβαιώνεται από τον εθνικό οργανισμό καταπολέμησης ντόπινγκ ότι τα δύο δείγματα που ελήφθησαν από τον Φώτη Ιωαννίδη, το πρώτο στην Αθήνα πριν τον αγώνα με τη Γεωργία, και το δεύτερο στην Τιφλίδα, και τα δύο δείγματα του Φώτη Ιωαννίδη ήταν αρνητικά» είπε για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

«Εκείνο που θέλω να πω, όμως, επειδή βλέπω διάφορα δημοσιεύματα μετά την αποκάλυψη με ονόματα ποδοσφαιριστών, πρέπει να σας πω ότι επιβεβαιώνεται και έχει αναφερθεί ένα και μοναδικό όνομα, του Φώτη Ιωαννίδη» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA