Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έκαναν σχέδια γάμου μπροστά στις κάμερες και «τσακώνονταν» για το που θα γίνει: στην Ελλάδα ή την Ισπανία. Αυτά φαίνεται πως μπαίνουν προς ώρας στον πάγο, καθώς έχει ενταθεί η φημολογία περί νέου χωρισμού τους.
Μάλιστα, το (πρώην;) ζευγάρι έπαψε να ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Βέβαια, υπάρχουν ακόμα στα προφίλ τους κοινές φωτογραφίες ωστόσο έχουν σβήσει κάποιες δημοσιεύσεις με ευτυχισμένες στιγμές, όπως τις διακοπές που έκαναν τον Ιούνιου στην Ίμπιζα.
Την παραπάνω εξέλιξη, την συνδυάζουν πολλοί και με την εξομολόγηση του Στέφανου Τσιτσιπά στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αποκλεισμό του από το Wimbledon, λέγοντας πως το πρόβλημα στη μέση του τον ταλαιπωρεί αφάνταστα και πως δεν ξέρει αν ακίζει τον κόπο να συνεχίσει το τένις σε αυτή την κατάσταση.
Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τον Τσιτσιπά: «'Ισως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Όταν μιλούσαν ανοιχτά για τον γάμο (τους)
Μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό Down Town για το αν έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, η Πάουλα Μπαντόσα είχε δηλώσει: «Ο γάμος είναι μια ένωση ψυχών. Αν έρθει κάποια στιγμή, θα έρθει φυσικά. Δεν είναι κάτι που μας πιέζει. Προέχει η αγάπη, η σύνδεση, η καθημερινότητα».
Από την πλευρά του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε προσθέσει: «Είναι η μεγαλύτερη αγάπη που έχω νιώσει στα 26 χρόνια ζωής μου, για εμένα ο γάμος σε τέτοιες καταστάσεις έρχεται με μεγάλη φυσιολογικότητα και χωρίς πίεση για το πότε και πώς».

Πώς γνωρίστηκαν
Οι Tsitsidosa, όπως τους αποκαλούν στο εξωτερικό είχαν μιλήσει και για το πώς γνωρίστηκαν.
«Η πρώτη μας επαφή έγινε στη Ρώμη, όταν της έστειλα μήνυμα μετά από μια νίκη της σε έναν πολύ δυνατό αγώνα», αφηγείται ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην ίδια συνέντευξη.
«Παρακολουθούσα όλο το ματς στην τηλεόραση και πραγματικά το απόλαυσα. Έκανα μια μικρή συμφωνία με τον εαυτό μου: αν κέρδιζε, θα της έστελνα μήνυμα. Ήμουν ήρεμος, δεν ήθελα να το πιέσω. Ήθελα να τη γνωρίσω ως άνθρωπο, γιατί άλλο να τη βλέπεις στην τηλεόραση και άλλο να τη γνωρίζεις από κοντά».
Η κοινή τους πορεία στον απαιτητικό κόσμο του επαγγελματικού τένις αποδείχθηκε καθοριστική. Και οι δύο συμφωνούν ότι το ίδιο το επάγγελμα τους έφερε κοντά.
«Εντελώς», επιβεβαιώνει ο Στέφανος. «Το κοινό μας επάγγελμα δημιούργησε ένα είδος κατανόησης χωρίς λόγια. Οι απαιτήσεις του τουρ, οι μοναχικές στιγμές, οι αγώνες, είναι εμπειρίες που μοιραζόμαστε και αυτό μας έφερε πιο κοντά».

Το πρώτο ραντεβού στο Παρίσι
Το πρώτο τους ραντεβού ήταν στο εμβληματικό Four Seasons George V στο Παρίσι. «Δείπνο, χαλαρό κλίμα, υπέροχη ενέργεια. Ένιωσα ότι ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή. Ήταν μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα με ένταση και ζεστασιά», θυμάται ο Έλληνας τενίστας.
- Γυναίκα με τα Μαύρα στο Reader: «Όποιος έχει μόνο συμπάθειες, κάτι δεν κάνει καλά στη ζωή του»
- Παρανόηση στη Χαλκιδική: Γύριζαν ερωτική ταινία, τους πέρασαν για μικροπωλητές και τους συνέλαβαν
- Ρία Ελληνίδου: Viral το βίντεο που χορεύει τσιφτετέλι μαζί με τη χορεύτριά της
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.