Μενού
Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Δημήτρης Γιαννακόπουλος | Euroleague
  • Α-
  • Α+

Έντονα έζησε τον τελικό του Final Four στο Βερολίνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέποντας τον αγώνα μαζί με τα παιδιά του από δίπλα από το παρκέ της Uber Arena.

Η κάμερα έπιασε τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να είναι εμφανώς συγκινημένος και βουρκωμένος με τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, η οποία μετά από 13 χρόνια σήκωσε ξανά την Euroleague.

Μετά το τέλος του τελικού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε: Μετά το τέλος του αγώνα και την κατάκτηση της έβδομης EuroLeague, ο ιδιοκτήτης των «πράσινων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στη NOVA, τονίζοντας με νόημα: «Άλλοι μετράνε σερί νίκες, βολές, συμμετοχές στα Final Four, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός! Το Κύπελλο δεν αφιερώνεται πουθενά, είναι της ομάδας. Το άγχος την ώρα του αγώνα ήταν μεγάλο, η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Βγάλαμε δύναμη και τα καταφέραμε! Σήμερα γιορτάζουμε! Θα σκεφτούμε μετά τους τελικούς».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA