Μονακό - Φενέρμπαχτσε στον μεγάλο τελικό του Final-4 της Euroleague για τον τίτλο του νέου πρωταθλητή Ευρώπης. Το μεγάλο παιχνίδι στην Etihad Arena του Άμπου Ντάμπι, κάνει τζάμπολ στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime.
Δείτε την εξέλιξη του αγώνα από το gazzetta.gr
Μονακό και Φενέρμπαχτσε θα συναντηθούν για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, με τους δύο προπονητές της να είναι ρούκι σε παιχνίδι τίτλου. Από τη μία πλευρά ο τεχνικός της Μονακό, και ομοσπονδιακός μας προπονητής, Βασίλης Σπανούλης και από την άλλη ο Λιθουανός Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.
Μάλιστα οι δυο τους, όπως αποκάλυψε το Σάββατο ο Σάρας, είχαν και μια απολαυστική στιχομυθία. «Πριν τον ημιτελικό μου είπε "Μ@λ@κ@, ξέρεις τι είναι το χειρότερο; Δεν έχουμε την μπάλα εμείς"» είπε ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε... αναπαριστώντας και το ύφος του προπονητή της Μονακό, σε ένα από τα πιο απολαυστικά ενσταντανέ του φετινού Final-4.
Το πανόραμα του Final Four της EuroLeague
Ημιτελικοί (23/5)
Μικρός Τελικός (25/5)
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 97-93
Τελικός (25/5)
- 20:00 Μονακό - Φενέρμπαχτσε
Διαβάστε επίσης
Το κασκόλ του Σάρας και το «500άρικο» με τον Σπανούλη
Τελικά ποιος είναι αποτυχημένος; Ο κύκλος που έκλεισε και πρέπει να αλλάξει οριστικά
Σπανούλης σε Γιασικεβίτσιους: «Μ@λ@κ@, ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο;»
Final Four 2025: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Φουρνιέ μετά την ήττα - Το απίστευτο βίντεο του Gazzetta
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.