Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει την ευκαιρία σήμερα (8/6) να διεκδικήσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, καθώς διαγωνίζεται στις 21:00 το βράδυ στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στη Ρώμη, με το κανάλι που δείχνει την προσπάθειά του να είναι η ΕΡΤ2.
Ο Μίλτος Τεντόγλου προέρχεται από μία πολύ άνετη πρόκριση στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, καθώς με ένα άλμα στα 8,14μ. κατάφερε να πάρει το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης στο μήκος, όπως ειπώθηκε «έγραψε» 8,14μ. με την πρώτη και μοναδική του προσπάθεια στα χθεσινά προκριματικά και εξασφάλισε άνετα θέση στον αυριανό τελικό, αφού έπιασε το όριο των 8 μέτρων που είχαν θέσει οι διοργανωτές.
Live κάλυψη θα υπάρξει και από το gazzetta.gr.
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Οι 47 ημέρες κόλασης του Σπύρου Μουστακλή – Τα φρικτά βασανιστήρια στο ΕΑΤ – ΕΣΑ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.