Μενού
Το ΟΑΚΑ και το στέγαστρο Καλατράβα
Το γήπεδο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την πρόταση ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους και ανεξαρτήτως ομάδων που συμμετέχουν κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» το πρωί της Τετάρτης.

Επιπλέον, τόνισε ότι αν μπορεί να το νομοθετήσει χωρίς να παρέμβει στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ θα το κάνει.

«Το ζήτημα αυτό αφορά την ΕΠΟ. Καταθέτω δημόσια πρόταση και αν έχω τρόπο να το νομοθετήσω χωρίς να παρέμβω στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου θα το κάνω», σημείωσε.

«Ο τελικός του Κυπέλλου να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους, όπως γίνεται στην Αγγλία στο Wembley και στη Γερμανία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: «Να μην υπάρχει αμφισβήτηση»

«Αυτή είναι η πρότασή μου για τον επόμενο τελικό και ελπίζω να γίνει αποδεκτή από την ΕΠΟ και πλέον αυτός αν είναι ο κανόνας. Να μην υπάρχει αμφισβήτηση για το πού γίνεται ο τελικός, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα παίζει», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

«Κάνουμε παρεμβάσεις και στο κυρίως στάδιο του ΟΑΚΑ και δεν θα πρέπει να υπολειτουργεί», ανέφερε επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι αν υιοθετηθεί η πρότασή του για τελικό στο Ολυμπιακό Στάδιο, κάθε χρόνο, τότε θα ξέρουμε πως η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου θα γίνεται εκεί μόνιμα.

«Εμείς θα εγγυηθούμε την ασφάλεια», υπογράμμισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA