Μενού
Ο Ντρέιμοντ Γκριν
Ο Ντρέιμοντ Γκριν κατά τη διάρκεια αγώνα | AP Photos / Rick Scuteri
  • Α-
  • Α+

Επ' αόριστον αποβάλλεται –από το NBA– ο παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν, μετά το προχθεσινό περιστατικό με τους Φοίνιξ Σανς, όπου χτύπησε σε ανύποπτο χρόνο τον Γιούσουφ Νέρκιτς.

Το NBA, μάλιστα, ανακοίνωσε πως η τιμωρία που του επέβαλε ο επικεφαλής των επιχειρήσεων, Τζο Ντάμαρς, θα αρχίσει αμέσως. Πρόκειται, σύμφωνα με το Associated Press, για τη δεύτερη αποβολή του μέσα στη σεζόν.

«Θα πρέπει να τηρήσει ορισμένους όρους της λίγκας και της ομάδας πριν επιστρέψει στο παιχνίδι» σημειώνεται στη ανακοίνωση του NBA, ενώ σχετικά με την τιμωρία, υπογραμμίζεται πως «αυτή η απόφαση λαμβάνει υπόψη το επανειλημμένο ιστορικό αντιαθλητικών πράξεων του Γκριν».

Οι Γουόριορς δεν έκαναν κάποια δήλωση χθες, αλλά δήλωσαν ότι η αποβολή του Γκριν θα εξεταστεί κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στο Λος Άντζελες πριν από τον αγώνα με τους Κλίπερς.

Ο 33χρονος Γκριν αποβλήθηκε για 18η φορά στην καριέρα του – τις περισσότερες μεταξύ των εν ενεργεία παικτών του ΝΒΑ. Όπως ειπώθηκε, αφορμή για την απόφαση, αποτέλεσε το γεγονός ότι χτύπησε με γροθιά αντίπαλό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA