Μενού
Οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Bad Blue Boys
Οι Κροάτες χούλιγκανς «Bad Blue Boys» που αιματοκύλησαν τη Νέα Φιλαδέλφεια | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Πέθανε ξαφνικά, όπως μεταδίδουν κροατικά μέσα ενημέρωσης, την περασμένη Δευτέρα (23/10) ο 41χρονος Μίσλαβ Βούσετιτς, ο οποίος ήταν ηγετικό στέλεχος των «Bad Blue Boys», των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ευθύνονται για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πληροφορίες από τα ΜΜΕ της Κροατίας κάνουν λόγο πως πέθανε στον ύπνο του και ασχολούνταν από αρκετά μικρός τόσο με την ομάδα όσο και με πολεμικές τέχνες, όπως το kick boxing όπου εργαζόταν ως προπονητής.

Ο Βούσετις ήταν, όπως ειπώθηκε, ένα από τα ηγετικά στελέχη των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπο, γνωστών για τις επαφές τους με τον νεοναζιστικό και ακροδεξιό χώρο, οι οποίοι στις αρχές Αυγούστου είχαν πραγματοποιήσει καταδρομικη επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια της οποίας δολοφονήθηκε ο νεαρός φίλος της ΑΕΚ.

Ο «εμψυχωτικός» του λόγος πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ

Ο Κροάτης οπαδός φέρεται να ήταν ένα από τα μεγαλύτερα στελέχη των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με αρκετές φορές να βγάζει λόγους πριν τις αναμετρήσεις.

Μάλιστα, ήταν αυτός που, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, έβγαλε εμψυχωτικό λόγο προς τους ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πριν ταξιδέψουν στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League,αγώνας που ακυρώθηκε προσωρινά μετά τα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA