Μενού
bad blue boys
Το πέταλο των Bad Blue Boys στο ματς με την ΑΕΚ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στον απόηχο των τραγικών γεγονότων της Νέας Φιλαδέλφειας, διεξάγεται απόψε στο «Μαξιμίρ» της κροατικής πρωτεύουσας, το πρώτο ματς μεταξύ Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Το ματς γίνεται στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League και στην έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, σύμφωνα με απόφαση της UEFA, για τον θάνατο του 29χρονου φίλου της «Ένωσης».

Οι Κροάτες που ήταν στο γήπεδο σεβάστηκαν και τήρησαν τη σιγή, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο. 

Υπενθυμίζεται ότι το ματς γίνεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Το μήνυμα των ΒΒΒ

Στο μεταξύ, μετά από απόφαση των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό, προχώρησαν σε μια συμβολική κίνηση αφήνοντας κενές θέσεις στο πέταλο των Bad Blue Boys για τους Κροάτες χούλιγκανς που συνελήφθησαν στην Αθήνα και παραμένουν υπό κράτηση.

Εάν η ΑΕΚ περάσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Σε αντίθετη περίπτωση ο Δικέφαλος θα «υποβιβαστεί» στα play offs του Europa League και θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας - Κοπεγχάγη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA