Μενού
sillifthentes
Συλληφθέντες των επεισοδίων της Νέας Φιλαδέλφειας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην αποκάλυψη ότι άρχισαν να «μιλάνε» τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν για τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, τα κινητά τους έχουν κατασχεθεί από την Ασφάλεια από την πρώτη στιγμή. Έχει ήδη ξεκινήσει η επεξεργασία των δεδομένων από τα κινητά κάποιων εκ των συλληφθέντων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ιστορικό αναζήτησης google maps του κινητού, αποκαλύπτει όλο το δρομολόγιο ενός Κροάτη συλληφθέντα.

Όπως φαίνεται, στο ιστορικό αυτό φαίνεται η πόλη του Ζάγκρεμπ από όπου ξεκίνησε, μία ακόμα κροατική πόλη, η Πάτρα, η Αθήνα, ένα διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, μία διεύθυνση στο Μαρούσι και η τελευταία αναζήτηση είναι στο σταθμό «Ειρήνη».

kinita
Ιστορικό αναζητήσεων από κινητό συλληφθέντα | ΣΚΑΪ/Glomex

Στοιχεία που καταδεικνύουν ότι έδρασαν βάσει συνεννόησης και καθοδήγησης.

Οι αρχές ευελπιστούν μέσα από την επεξεργασία των κινητών, να βρουν και πιο ενδιαφέρονται στοιχεία που ίσως δείξουν ποιος τους προσκάλεσε στην Αθήνα με ενδεχόμενο να προκύψουν ευθύνες Ελλήνων.

Διακριτικά στα ρούχα

Σε βίντεο που παρουσιάστηκε από την «παράταξή» τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, λίγο πριν την έφοδο, φαίνεται να βάζει ο ένας στον άλλο μία λευκή ταινία ως «διακριτικό» προκειμένου να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον και να μην κάνουν κάποιο λάθος χτύπημα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Το «τυφλό» σημείο της συμπλοκής

Η εικόνα από τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα, δείχνει κάποια «τυφλά σημεία» στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, μακριά από τις κάμερες, να ξεκινούν τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σε αυτό το σημείο, εκτιμούν οι αρχές ότι έγινε το μοιραίο χτύπημα στον Μιχάλη Κατσούρη.

Άλλο πλάνο, δείχνει την παρουσία των Κροατών στον σταθμό «Ειρήνη» στις 22:42. Κινούνται σε παράταξη στην αποβάθρα όπως φαίνεται από τα πλάνα. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA