Ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον Ολυμπιακό αλλά στον Παναθηναϊκό κατέληξαν τα δύο μεγάλα «αστέρια» της φετινής Κηφισιάς.
Σύμφωνα με το Gazzetta, κάτω από άκρα μυστικότητα, το «τριφύλλι» αγόρασε από την ομάδα των βορείων προαστίων μαζί τον Ανδρέα Τεττέη και τον Παύλο Παντελίδη με ένα ποσό άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Διαβάστε επίσης: Ο Τεττέη συστήνεται ξανά: «Είμαι ο Τέττε και είμαι Κυψελιώτης» - Η Φωκίωνος Νέγρη και το «μαϊμού»
Οι «πράσινοι» τις τελευταίες ημέρες έκαναν δυναμικό «μπάσιμο» για τους δύο επιθετικούς, ανέβασαν κατακόρυφα την πρόταση σε σχέση με τους υπόλοιπους «μνηστήρες» και κατάφεραν να φτάσουν σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση των δύο νεαρών άσων, οι οποίοι κάνουν θραύση στη Super League.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.