Περίπου έναν 24ωρο απομένει πριν από τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο MetLife Stadium της Νέας Υόρκης.
Με χιουμοριστικό τρόπο ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα προσπαθήσει να περιορίσει τον Λαμίν Γιαμάλ, στον τελικό του Μουντιάλ σχολιάζοντας ότι το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να τον κλείδωναν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.
Διαβάστε ακόμα: Σκαλόνι - Ντε Λα Φουέντε: Ο μαθητής απέναντι στον δάσκαλο - Ο ιδιαίτερος «δεσμός» τους
«Πώς να σταματήσεις τον Γιαμάλ; Μακάρι να μπορούσαμε να τον κλειδώσουμε στο δωμάτιό του!. Είναι εκπληκτικός, ένας θησαυρός. Είναι ακόμα τόσο νέος και έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Έχει κάνει τόσα πολλά για την Ισπανία. Ελπίζουμε όχι την Κυριακή, αλλά όπως και ο Μέσι, είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις», είπε.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.