Στις 24/11 αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για παράνομο στοιχηματισμό στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλων Λάρισας το 2017, σύμφωνα με αναφορά της UEFA και της Sportradar.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπως σημειώνει η ΕΡΤ, αναμένεται να περάσει από το εδώλιο 32 φυσικά πρόσωπα, για ανάμειξη σε σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού, που αφορά το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με την ΑΕΚ το 2017 (0-7 νίκη της “Ένωσης”), μεταξύ αυτών διοικητικά στελέχη, προπονητές και ποδοσφαιριστές της πρώην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.
Διαβάστε ακόμα: «Έδειξα το 1-1 στον κόσμο»: Η απίστευτη απολογία του Νάβας για τα υψωμένα δάχτυλα και η... δικαίωση
Το συγκεκριμένο παιχνίδι έλαβε χώρα στις 26 Οκτωβρίου 2017 για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης ορίστηκε ο Φώτης Φωτιάς.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.