Ολοκληρώνεται σταδιακά η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, στο περιθώριο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, όπου συναντήθηκε με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Μετά τις κοινές δηλώσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο Ερντογάν μετέβη στη Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου όπου πραγματοποίησε «επίσκεψη-αστραπή» στην τουρκική πρεσβεία. Εκεί είχε, μάλιστα, και μία αθλητική συνάντηση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.
Τον πρόεδρο της Τουρκίας τον υποδέχθηκε έξω από το κτίριο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία του να τον συναντήσει από κοντά.
Ο διάλογος με τον Αταμάν ήταν αρκετά «θερμός», ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού τον υποδέχθηκε φορώντας μία φόρμα της ομάδας του.
Άξιο αναφοράς είναι ότι μέσα στην τουρκική πρεσβεία, ο Ερντογάν συναντάται με μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, τον πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα, Burak Özügergin, με επιχειρηματίες και τους μουσουλμάνους βουλευτές της «Νέας Αριστεράς».
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.