Μενού
Μπόρχα Ιγκλέσιας
Ο Ισπανός Μπόρχα Ιγκλέσιας | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ZIPI ARAGON
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ μεταξύ Ισπανίας και Αργεντινής και ο Μπόρχα Ιγκλέσιας, σκέφτεται ήδη το πώς θα αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου και κατά τη διάρκεια της απονομής.

Ο επιθετικός της Θέλτα, μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο και φάνηκε ότι έχει - τουλάχιστον - χιούμορ.

«Ναι, δεν θέλω να καταλήξω στη φυλακή, οπότε είναι κάτι που έχω σκεφτεί, έχω καταφέρει κιόλας να το φανταστώ. Ελπίζω να τον χαιρετήσω σε μια στιγμή που θα είμαστε όλοι πραγματικά χαρούμενοι. Μερικές φορές πρέπει να ξεχνάς και τις στιγμές που έχεις βιώσει».

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ: Ο Τούχελ έκανε το τέλειο σχόλιο για να εκνευρίσει τους Άγγλους - «Δεν μετανιώνω για τίποτα»

Δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να προκαλέσεις διαμάχες. Ο κόσμος ξέρει πού βρίσκομαι και θα ήθελα πολύ να κάνω πολλά πράγματα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχω αρκετή δύναμη για να αντιμετωπίσω ορισμένα πράγματα. Δεν ξέρω, είναι περίπλοκο, για να είμαι ειλικρινής», δήλωσε ο Ιγκλέσιας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...