Μία τεράστια προσωπικότητα του ελληνικού αθλητισμού, ο Γιάννης Ιωαννίδης, πέθανε σε ηλικία 78 ετών. Την μνήμη του κορυφαίου προπονητή του εγχώριου μπάσκετ τίμησαν οι χρήστες του Twitter σε έναν καμβά από νοσταλγικά και γλυκόπικρα ποστ.
«Κάποιοι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ από κοντά μας. Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι ΞΑΝΘΕ.
Συλλυπητήρια στη σύζυγο και στην κόρη του» σχολιάζει σε ποστ χρήστης του Twitter με τους υπόλοιπους να θυμούνται την πορεία του και τις καλές στιγμές: «Το έγραψα και πριν, μας πήρε από το Παπαστράτειο και μας έμαθε όλη η Ευρώπη. Κορυφαίος, καλό Παράδεισο να έχει».
Η ζωή μας όλη
«Η ζωή μας όλη. Ο ΑΡΗΣ, εκείνες οι Πέμπτες, το τσιγάρο, το σακάκι, τα γούρια, τα final 4. Τόσο ισχυρός, τόσο μεγάλος που η κάθοδός του στην Αθήνα σήμανε το τέλος εποχής και την αρχή μιας νέας για τον Ολυμπιακό» σχολιάζει ένας άλλος χρήστης, δικαίως, για τον άνθρωπο που πήγε τον Άρη από το παρκέ... στα σύννεφα και οριοθέτησε την πιο παραγωγική εποχή της ομάδας.
Η ιστορία του γεμίζει τόμους
«Χρειάζονται κυριολεκτικά τόμοι για να περιγράψει κανείς πόσο μπροστά ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης ως αθλητής, προπονητής - μάνατζερ (πριν τα κάνει το ποδόσφαιρο της Αγγλίας) αλλά και πολιτικός ή καλύτερα ενεργός πολίτης», σχολιάζει χρήστης για τον «πολυτεχνίτη» Ιωαννίδη ο οποίος, πέρα από τις θητείες του σε Άρη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος έχει διατελέσει επίσης υφυπουργός Πολιτισμού και υφυπουργός Παιδείας.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.