Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα παιδί 9 ετών κατέληξε πριν λίγη ώρα σε νοσοκομείο του Τορίνο, ανεβάζοντας σε 14 τους νεκρούς από την πτώση καμπίνας τελεφερίκ σε περιοχή λίγο έξω από τη λίμνη Ματζόρε, στην βόρεια Ιταλία. Σημειώνεται πως η καμπίνα έπεσε γύρω στη μία το μεσημέρι, ενώ προσέγγιζε τον τελευταίο πυλώνα πάνω στο βουνό, σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της διαδρομής. 

Διαβάστε ακόμη: Ιταλία: Τουλάχιστον 9 νεκροί από πτώση τελεφερίκ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ίσως έσπασε κάποιο από τα ατσάλινα σχοινιά,ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η έρευνα της αστυνομία για τα αίτια του δυστυχήματος. Λόγω των καλών καιρικών συνθηκών στην περιοχή βρίσκονται αρκετοί τουρίστες, ενώ το συγκεκριμένο τελεφερίκ μόλις είχε ξαναρχίσει να λειτουργεί.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των διασωστών, στην καμπίνα - που έχει καταστραφεί ολοσχερώς - επέβαιναν συνολικά 15 άτομα.

https://twitter.com/TgrRaiLombardia/status/1396450090836013059?ref_src=twsrc^tfw

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το 9χρονο παιδί το οποίο είχε τραυματισθεί σοβαρά από την πτώση τελεφερίκ στην περιφέρεια Πεδεμόντιο, έχασε την μάχη, ενώ ένα πεντάχρονο παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, σε νοσοκομείο του Τορίνο.

https://twitter.com/brontolodesign/status/1396442587477778433?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA