Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τη χρήση του τελευταίου λογισμικού χαρτογράφησης προσώπου, η πριγκίπισσα Νταϊάνα αναδείχθηκε ομορφότερη πριγκίπισσα όλων των εποχών με ένα εντυπωσιακό 89,05% στο «Golden Ratio», ενώ οι Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον ήρθαν 4η και 5η, αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Κάρολος: Ενοχλημένος με το BBC για τη συνέντευξη της Νταϊάνα και τον εκβιασμό του Μπασίρ

Η εκπληκτική της εμφάνιση σημείωσε υψηλή βαθμολογία στη «χρυσή αναλογία», μια μέθοδος που υιοθετήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες για να υπολογίσει αυτό που πιστεύεται ότι είναι η «φυσική τελειότητα». Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία χαρτογράφησης προσώπου, ο πλαστικός χειρουργός Τζούλιαν Ντε Σίλβα αποκάλυψε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της πριγκίπισσας, που την έκαναν να ξεχωρίζει από τις «διαδόχους» της, Μέγκαν και Κέιτ. Το σύστημα εξέτασε διάφορα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως τα μάτια, το πλάτος της μύτης, τα χείλη, το μέτωπο και το πηγούνι - με την Νταϊάνα, η οποία βρήκε τραγικό τέλος σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997 σε ηλικία 36 ετών, να σημειώνει ένα εντυπωσιακό 89,05% συνολικά.

2η η Ράνια, 3η η Γκρέις Κέλι

Σε ηλικία 50 ετών, η πριγκίπισσα Ράνια της Ιορδανίας κατέκτησε τον τίτλο της πιο όμορφης εν ζωή γαλαζοαίματης με 88,9%, ενώ στην 3η θέση με 88,8% κατετάγη η πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό, που είχε καταγράψει πλούσια κινηματογραφική καριέρα. Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον σημείωσαν 87,4% και 86,8%, αντίστοιχα.

«Η Νταϊάνα, η Μέγκαν και η Κέιτ είναι όλες πολύ όμορφες γυναίκες», δήλωσε ο Δρ Ντε Σίλβα, ο οποίος διευθύνει το Κέντρο Προηγμένων καλλυντικών προσώπου & Πλαστικής Χειρουργικής του Λονδίνου. Η Νταϊάνα πήρε υψηλή βαθμολογία για το σχήμα του προσώπου της, το πλάτος της μύτης της και την περιοχή των φρυδιών της. Οι χαμηλότερες βαθμολογίες της ήταν για το πηγούνι και τα χείλη της.»

Πού ποντάρουν Μέγκαν και Κέιτ

Πρόσθεσε επίσης ότι η «η Μέγκαν παρουσιάζει μια όμορφη συμμετρία προσώπου», αναφέροντας τη «σχεδόν τέλεια διαμορφωμένη μύτη της και ένα πανέμορφο πηγούνι σχήματος V.» Στη συνέχεια, εξήρε επίσης την «τέλεια απόσταση μεταξύ της μύτης και των χειλιών» της Κέιτ Μίντλετον, η οποία ωστόσο «έχει ένα ασθενέστερο πηγούνι και σαγόνι σε σύγκριση με τις άλλες πριγκίπισσες.»

Ο Ντε Σίλβα έχει ισχυριστεί ότι το supermodel Μπέλα Χαντίντ ήταν η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο» μετά τη χρήση της τεχνικής σε διασημότητες. Το μοντέλο είχε σκορ 94,35% στη «Χρυσή Αναλογία», ξεπερνώντας ακόμη και τη Νταϊάνα. Στους άνδρες, το αντίστοιχο «πρότυπο» ομορφιάς είναι ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον, με επίδοση 92,15%.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA