ΔΙΕΘΝΗ
03/06/2021 04:30

Κυνηγοί εξωγήινων και UFO από 27 χώρες ενώθηκαν για να προετοιμάσουν τον κόσμο για την «πρώτη επαφή»

Συνασπισμό ιδρύουν «κυνηγοί εξωγήινων» από 27 χώρες για να προετοιμάσουν τον κόσμο για την πρώτη επαφή. Την ίδια ώρα, το Πεντάγωνο ετοιμάζεται να δημοσιεύσει μια αναφορά για τα όσα η αμερικανική κυβέρνηση γνωρίζει μέχρι σήμερα για την εξωγήινη ζωή

Κυνηγοί εξωγήινων και UFO από 27 χώρες ενώθηκαν για να προετοιμάσουν τον κόσμο για την «πρώτη επαφή»
Κυνηγοί εξωγήινων και UFO από 27 χώρες ενώθηκαν για να προετοιμάσουν τον κόσμο για την «πρώτη επαφή»
Ανάγνωση:

Ο Διεθνής Συνασπισμός Έρευνας για την Εξωγήινη Ζωή (ICER) σχηματίστηκε την ώρα που το Πεντάγωνο ετοιμάζεται να δημοσιεύσει μία λεπτομερή αναφορά για όσα μέχρι σήμερα η αμερικανική κυβέρνηση γνωρίζει για τους εξωγήινους.

Διαβάστε ακόμη: Ρόσγουελ: Καρέ από το βίντεο με τη νεκροψία σε εξωγήινο πωλείται προς 1 εκατ. δολάρια

Σε μία δήλωση που δημοσιεύτηκε μαζί με ένα βίντεο στο YouTube για την ίδρυση του Συνασπισμού, αναφέρεται ότι πρόκειται για μία ένωση επιστημόνων, ακαδημαϊκών και επιφανών ερευνητών UFO από όλον τον κόσμο. «Νομίζουμε ότι είναι ώρα να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για την πρώτη επαφή με τους εξωγήινους. Γι' αυτό ιδρύσαμε τον ICER, για να βάλουμε τις βάσεις για μια καινούρια πραγματικότητα και συγκεντρώνουμε όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορούμε για αυτό» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Ο ICER θέλει να προάγει τις ειρηνικές σχέσεις με αυτά τα όντα. Πρόκειται για ένα ταξίδι ανακάλυψης για την ανθρωπότητα».

Αντιπρόεδρος του Συνασπισμού είναι ο Γκάρι Χέσελτιν, πρώην αστυνομικός και εκδότης ενός περιοδικού για εξωγήινους. Ο Χέσελτιν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun, έχει στην κατοχή του μια βάση δεδομένων με 550 περιστατικά επαφής με εξωγήινους στο Ηνωμένο Βασίλειο που χρονολογούνται από το 1901 και κάποια συνοδεύονται από βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ UFO ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ