Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τη φυλάκιση του 28χρονου Αλμπέρτο Σάντσεζ Γκόμεζ κλείνει η απίστευτη υπόθεση κανιβαλισμού στην Ισπανία. Ο «Χάνιμπαλ» όπως τον είχαν χαρακτηρίσει τα Μέσα, κρίθηκε ένοχος και τιμωρήθηκε με περισσότερα από 15 χρόνια φυλάκισης.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Εβγαλε πιστόλι και σκότωσε ταμία σούπερ μάρκετ γιατί του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Ο Ισπανός σερβιτόρος είχε στραγγαλίσει τη μητέρα του και στη συνέχεια τη διαμέλισε, φυλάσσοντάς τα κομμάτια σε ψυγείο, τα οποία στη συνέχεια έτρωγε μαζί με τον σκύλο του.

Οι ένορκοι, έξι γυναίκες και τρεις άνδρες, απέρριψαν τους ισχυρισμούς του  ​​Σάντσεζ Γκόμεζ ότι βίωσε ένα «ψυχωτικό επεισόδιο» όταν δολοφόνησε τη μητέρα του. Ο σερβιτόρος είπε στην αστυνομία κατά τη σύλληψή του στις 21 Φεβρουαρίου 2019, ότι έτρωγε τη μητέρα του «σιγά-σιγά» με τον σκύλο του.

Στη συνέχεια, οι ντετέκτιβ βρήκαν τμήματα των λειψάνων της Σολέδαντ Γκόμεζ αποθηκευμένα σε πλαστικά δοχεία μέσα στο ψυγείο του και σε συρτάρια γύρω από το σπίτι της οικογένειας. 

Το κεφάλι, τα χέρια και η καρδιά της βρέθηκαν στο κρεβάτι της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας, το σώμα της είχε κοπεί σε περισσότερα από 1.000 μικρά κομμάτια. 

Ο Σάντσεζ Γκόμεζ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 ετών και πέντε μηνών για ανθρωποκτονία και βεβήλωση ανθρώπινου πτώματος μετά από δίκη δύο εβδομάδων στο επαρχιακό δικαστήριο Audiencia της Μαδρίτης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA