Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Amazon έχει προσλάβει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους για διάφορες θέσεις στις αποθήκες της, τις οποίες αποκαλεί κέντρα εκτέλεσης παραγγελιών, αλλά όσο γρήγορα προσλαμβάνονται ακόμα πιο σύντομα οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι παραιτούνται.

Διαβάστε ακόμη: Έδωσε 28 εκατ. δολάρια για να συνοδεύσει τον Τζεφ Μπέζος στο... Διάστημα

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Business Insider, το οποίο επικαλείται μία αναφορά που δημοσιεύθηκε στους New York Times, περισσότεροι από 350.000 εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν από τον Ιούλιο μέχρι τον Οκτώβριο έμειναν στην εταιρεία για μέρες ή εβδομάδες

Μάλιστα σύμφωνα με την εν λόγω αναφορά οι ωρομίσθιοι εργαζόμενοι της Amazon έχουν μία αναλογία λάθους 150% κάθε χρόνο, κάτι που κάνει τους ιθύνοντες της εταιρείας να ξεμένουν από υπαλλήλους που μπορούν να προσβληθούν στις ΗΠΑ.

Μάλιστα το 2020 η Amazon αύξησε τον αριθμό των εργαζόμενων που προσλάμβανε σε μία προσπάθεια να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο ζήτησης που υπήρξε στις υπηρεσίες της κατά τη διάρκεια του lockdown για τον κορονοϊό.

Όπως επεσήμανε ένας πρώην διευθυντής που επέβλεπε τις προσπάθειες του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού της Amazon, οι οποίες επικεντρώνονταν στις αποθήκες της εταιρείας συνέκρινε την κατάσταση με τους εργαζομένους που έφυγαν με τη χρήση ορυκτών καυσίμων. «Συνεχίζουμε να τους χρησιμοποιούμε παρόλο που γνωρίζουμε ότι σιγά σιγά μαγειρεύουμε τους εαυτούς μας», , δήλωσε χαρακτηριστικά στους New York Times.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA