Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας ψυχρός δολοφόνος στο Νιου Μέξικο των ΗΠΑ. δήλωσε χωρίς δισταγμό στους ανακριτές ότι κατηύθυνε το θύμα του σε πάρκο, το μαχαίρωσε, το αποκεφάλισε και έπαιξε ποδόσφαιρο με το κεφάλι του. 

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Συγκλονίζεται η κοινωνία μετά από την δολοφονία 24χρονης από ακροδεξιό

O Joel Arciniega-Saenz ήταν ξεκάθαρος. Ήθελε να εκδικηθεί τον συγκεκριμένο άνδρα, επειδή φέρεται να βίασε την γυναιίκα του. Το ακέφαλο σώμα του Τζέιμς Γκαρσία, 51, βρέθηκε από την αστυνομία με πολλαπλές πληγές και χωρίς κεφάλι στο πάρκο Apodaca στο Las Cruces, στο Νέο Μεξικό την Κυριακή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αστυνομικών, τα παπούτσια του δολοφόνου ήταν βουτηγμένα στο αίμα, όταν έφτασαν στην σκηνή του εγκλήματος. Αμέσως, παραδέχθηκε στους αστυνομικούς την ειδεχθή πράξη του, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα του δικαστηρίου. 

Οι ανακριτές της αστυνομίας βρήκαν ένα παπούτσι κοντά σε μια λίμνη αίματος στο πάρκο όπου βρέθηκε επίσης κι ένα κομμένο δάχτυλο του θύματος, δήλωσε το δικαστήριο. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης στο Αστυνομικό Τμήμα του Las Cruces, ο Arciniega-Saenz είπε στους ανακριτές ότι ήταν άστεγος και κοιμόταν στο Πάρκο Apodaca.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε τέλος ότι το θύμα είχε βιάσει τη σύζυγό του πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά αρνήθηκε να δώσει στην αστυνομία λεπτομέρειες της εν λόγω γυναίκας για να επιβεβαιώσει αυτόν τον ισχυρισμό.

Η τελευταία λεπτομέρεια που έδωσε στους ανακριτές ήταν ότι και οι τρεις (αυτός, η σύζυγος και το θύμα) κοιμήθηκαν στο ίδιο σπίτι τέσσερις ημέρες πριν την δολοφονία. Όταν το θύμα ξύπνησε, σύμφωνα με τον δολοφόνο, τους λήστεψε. Τότε αποφάσισε πως ήταν η χαριστική βολή. Με ένα μαχαίρι τον σκότωσε, του πήρε το κεφάλι και άρχισε να το κλωστά σε όλο το μήκος του πάρκου. 

Το Arciniega-Saenz κρατείται στο Κέντρο Κράτησης της Κομητείας Dona Ana με την κατηγορία της δολοφονίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA