Μενού
  • Α-
  • Α+

«Κεκλεισμένων των θυρών» θα διεξαχθούν τελικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού Tamayo Marukawa. Η χώρα μπήκε ήδη νωρίτερα σήμερα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως αναφέρει το The Hill, τίθεται σε ισχύ από την προσεχή Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Αυγούστου. Ως εκ τούτου, θα είναι σε ισχύ κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου. Σύμφωνα με το Assosiated Press, η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σημαίνει ότι κλείνουν πάλι μπαρ, εστιατόρια και όσα καραόκε καταστήματα σερβίρουν αλκοόλ. Επίσης, αναμένεται να τεθούν σε καραντίνα και οι κάτοικοι της πόλης. 

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο είχε ανακοινωθεί ότι θα επιτραπεί η παρουσία εγχώριων θεατών, αλλά με το 50% της χωρητικότητας των θέσεων κάθε αγωνιστικού χώρου και με ανώτατο όριο τα 10.000 άτομα, κάτι που ήρθη τελικώς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA