Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Τόκιο: Χωρίς θεατές οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Χωρίς θεατές θα διεξαχθούν οριστικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια υπουργός Tamayo Marukawa, αλλάζοντας την αρχική απόφαση

Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο χωρίς θεατές (Πηγή: Associated Press)
Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο χωρίς θεατές (Πηγή: Associated Press)

«Κεκλεισμένων των θυρών» θα διεξαχθούν τελικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού Tamayo Marukawa. Η χώρα μπήκε ήδη νωρίτερα σήμερα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως αναφέρει το The Hill, τίθεται σε ισχύ από την προσεχή Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Αυγούστου. Ως εκ τούτου, θα είναι σε ισχύ κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου. Σύμφωνα με το Assosiated Press, η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σημαίνει ότι κλείνουν πάλι μπαρ, εστιατόρια και όσα καραόκε καταστήματα σερβίρουν αλκοόλ. Επίσης, αναμένεται να τεθούν σε καραντίνα και οι κάτοικοι της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο είχε ανακοινωθεί ότι θα επιτραπεί η παρουσία εγχώριων θεατών, αλλά με το 50% της χωρητικότητας των θέσεων κάθε αγωνιστικού χώρου και με ανώτατο όριο τα 10.000 άτομα, κάτι που ήρθη τελικώς.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ολυμπιακοί Αγώνες #Τόκιο