Τουλάχιστον 5 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα στο ισπανικό παραθαλάσσιο θέρετρο Μαρβέγια στην Ισπανία, όταν ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου έχασε προφανώς τον έλεγχο του οχήματος, έπεσε πάνω σε εξωτερικούς χώρους καταστημάτων σε ένα πεζοδρόμιο, μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.
Διαβάστε ακόμη: Ισπανία: Φωτιά κατακαίει φυσικό πάρκο στην Καταλονία - 350 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους
Η αστυνομία στη Μαρβέγια δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν το περιστατικό, όμως η εφημερίδα El Espanol έγραψε πως ο οδηγός ήταν ένας νεαρός ντόπιος, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με τους γονείς του και η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το περιστατικό ως σχετιζόμενο με τρομοκρατία.
«Το αυτοκίνητο έκανε ζιγκ-ζαγκ και παρέσυρε τα πάντα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο AP.
Ο ίδιος είδε τουλάχιστον δέκα άτομα να δέχονται τις πρώτες βοήθειες επί τόπου από πληρώματα έκτακτης ανάγκης, πολλά από αυτά με αίμα στα πόδια και το σώμα τους.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.