Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Χρονοταξιδιώτης» προβλέπει ότι εξωγήινοι θα εμφανιστούν στη Γη το 2022 και θα γίνει πόλεμος

Ενας χρήστης του TikTok ισχυρίζεται πως είναι απο το μέλλον και προειδοποιεί πως τον Μάιο του 2022 θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στον πλανήτη μας εξωγήινοι

Πηγή: Shutterstock
Πηγή: Shutterstock

Ένας «χρονοταξιδιώτης» που ισχυρίζεται ότι είναι από το έτος 2491 αναφέρει ότι τεράστιοι εξωγήινοι με «παραμορφωμένη εμφάνιση» θα εμφανιστούν στη Γη το 2022. Ο άγνωστος, που βρίσκεται στο TikTok με το όνομα «futuretimetraveller», αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για τους «εξωγήινους» που αναμένονται και (περιέργως) ισχυρίζεται ότι θα «ξεκινήσουν πόλεμο» με το ανθρώπινο είδος.

Διαβάστε ακόμα: UFO διακρίνονται σε πλάνα που τράβηξε live η NASA και το Διαδίκτυο πήρε «φωτιά»

Στην ανάρτησή του ο «futuretimetraveller» έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο όπου σε ένα γαλάζιο φόντο εμφανίζεται η φράση «Αυτοί που ονομάζετε εσείς εξωγήινοι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη Γη τον επόμενο χρόνο. Η ακριβής ημερομηνία που θα τους δούμε για πρώτη φορά είναι η 24η Μαΐου 2022». Στη συνέχεια ο άγνωστος ισχυρίζεται πως στην «εποχή του», το 2491 υπάρχουν διάφοροι τύποι εξωγήινων στον πλανήτη μας που ζουν ως ποίτες της Γης. Οι συγκεκριμένοι εξωγήινοι που θα εμφανιστούν του χρόνου στη Γη είναι γνωστή ως «Νίρονες» (Nirons) και έρχονται ειρηνικά. Οι ΗΠΑ όμως θα τους επιτεθούν, ξεκινώντας έτσι τον πρώτο από πολλούς στο μέλλον «πολυδιαστατικούς» πολέμους.

«Εχουν περίπου 2.30 μέτρα ύψος και έχουν μακρύ σχήμα κρανίου, σκούρο γκρι χρώμα και παραμορφωμένη εμφάνιση. Δεν έρχονται με εχθρικές διαθέσεις αλλά είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι όταν προκληθούν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Image

Όπως συμβαίνει με όλους τους λεγόμενους «χρονοταξιδιώτες», ο συγκεκριμένος χρήστης του TikTok δεν παρείχε απολύτως κανένα στοιχεία για τους ισχυρισμούς του, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την προβολή του βίντεο περισσότερες από 94.000 φορές.

Ο «Futuretimetraveller» δεν είναι ο πρώτος influencer του TikTok που δημοσιεύει περίεργες προειδοποιήσεις για γεγονότα από το μέλλον. Ένας άλλος πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι θα εμφανιστούν πυραμίδες στον ουρανό και προειδοποίησε τους ακόλουθους του να «μην τους κοιτάξουν» όταν, ή εάν, εμφανιστούν. Επίσης υπάρχει και ο λογαριασμός στο TikTok «Time Voyager», ο οποίος ισχυρίζεται ότι έφτασε στη Γη σε πραγματικό χρόνο τον Δεκέμβριο του 2020, και δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως το καλοκαίρι του 2021 (ναι, αυτό το καλοκαίρι) ένα μεγάλο τσουνάμι θα «χτυπήσει» τον πλανήτη.

@futuretimetraveller

They are about 7 foot 4 and have long shaped skulls, dark grey and distorted appearance. ##NHLFaceOff ##timetraveler ##foryou ##fyp

♬ Time Travel - Lovett

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Εξωγήινοι #TikTok #ανάρτηση #πόλεμος