Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Ρωσία από την ωμότητα ενός άνδρα να μαχαιρώσει τουλάχιστον δέκα φορές την σύζυγό του, μόνο και μόνο επειδή ήταν sex coach κι έβγαζε χρήματα από αυτό.  Ο 24χρονος Rustam Mursalov ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη Alexandra Mursalova, επειδή τη «ζήλευε», σύμφωνα με τις πληροφορίες για την υπόθεση που μεταδίδει η Daily Mail.

Διαβάστε ακόμη: Λονδίνο: Βγήκε να συναντήσει έναν φίλο της και δολοφονήθηκε - «Επιδημία γυναικοκτονίας», λέει ο δήμαρχος

H Mursalova, η οποία είχε κάνει δύο παιδιά με τον personal trainer Mursalov, εργαζόταν ως sex coach για πλούσιους πελάτες στην Αγία Πετρούπολη. Μία μόλις εβδομάδα πριν από τον θάνατό της έγραψε πως ο Mursalov είχε απειλήσει να μαχαιρώσει την ίδια και τα παιδιά τους, ηλικίας 7 και 2 ετών.

«Χτύπησε την πόρτα, λέγοντας ότι θα σκοτώσει εμένα και τα παιδιά και στη συνέχεια θα πηδήξει στο κενό», έγραψε η γυναίκα. «Πήρα τα παιδιά και άλλαζα διαμερίσματα, αλλά έρχεται κάθε βράδυ, χτυπά την πόρτα, μας ξυπνά και τρομάζει τα παιδιά». Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν η νεαρή μητέρα κατήγγειλε τον άντρα στην αστυνομία ή αν αναζήτησε βοήθεια από τις Αρχές. Η ίδια πάντως διαβεβαίωσε τους followers της ότι ήξερε πώς να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. 

Αφού τη μαχαίρωσε τουλάχιστον δέκα φορές, στη συνέχει έριξε τη σορό της άτυχης γυναίκας από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 13ου ορόφου, μαζί με το μπουφάν της το οποίο είχε γεμίσει με αίματα. Μετά τη δολοφονία της συζύγου του ο Mursalov το έσκασε και αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA