Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Παρακολούθησε στρατιωτική επίδειξη - Έσπαγαν τούβλα με γυμνά χέρια

Οι στρατιώτες στη Βόρεια Κορέα έκαναν επίδειξη δύναμης, παρουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν - Εσπαγαν τσιμεντόλιθους και τούβλα με γυμνά χέρια, ξάπλωσαν σε γυαλιά και λύγιζαν σιδερένιες ράβδους

Κιμ Γιονγκ Ουν (Πηγή: Associated Press)
Κιμ Γιονγκ Ουν (Πηγή: Associated Press)

Οι στρατιώτες στη Βόρεια Κορέα έκαναν επίδειξη δύναμης, παρουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν καθώς επίσης και της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας. Στα πλάνα από τις επιδείξεις απεικονίζονται οι στρατιώτες να σπάνε τσιμεντόλιθους και να κομματιάζουν τούβλα με γυμνά χέρια.

Διαβάστε ακόμη: Αξιωματικός που αυτομόλησε για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Κάνει εμπόριο όπλων και ναρκωτικών

Τα πλάνα της επίδειξης προβλήθηκαν στην κρατική τηλεόραση της χώρας την Τρίτη (13/10), σύμφωνα με τον αναλυτή για τα θέματα της Βόρειας Κορέας Martyn Williams, αναφέρει η Telegraph. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο αναλυτής στο Twitter φαίνονται οι στρατιώτες να σπάνε τούβλα με τα χέρια, ενώ ένας τα κομματιάζει χτυπώντας τα με το κεφάλι του. Επίσης, στρατιώτες σπάνε έναν τσιμεντόλιθο που είναι τοποθετημένος στο στέρνο συναδέλφου τους με βαριοπούλα.

Την... παράσταση έκλεψε ένας στρατιώτης που έσπασε αλυσίδες που ήταν τυλιγμένες γύρω από τα μπράτσα του. Απίστευτη είναι ακόμα η εικόνα με δύο στρατιώτες να λυγίζουν μια σιδερένια ράβδο χρησιμοποιώντας μόνο το λαιμό τους, αλλά και αυτή που δείχνει έναν στρατιώτη να ξαπλώνει πάνω σε γυαλιά.

Το βίντεο κυκλοφόρησε μετά την εμπρηστική ομιλία του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος τόνισε ότι η ανάπτυξη όπλων ήταν απαραίτητη για την αυτοάμυνα της χώρας και για την αντιμετώπιση των εχθρικών πολιτικών από τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν ντυμένος με σκούρο κοστούμι, σανδάλια και... κάλτσα, ενώ φάνηκε να ενθουσιάζεται χειροκροτώντας κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επίδειξης.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κιμ Γιονγκ Ουν #Βόρεια Κορέα #Στρατιώτης #Twitter

Best of Internet