Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατέληξε ο Βρετανός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα σε εκκλησία. Ο 69χρονος βουλευτής, Ντέιβιντ Αμές, που εκπροσωπούσε το Σάουθεντ Ουέστ του Έσεξ (ανατολική Αγγλία), δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στην εκκλησία των Μεθοδιστών Μπέλφεαρς. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας συνελήφθη μετά την επίθεση και δεν αναζητεί άλλους υπόπτους σε σχέση με το συμβάν.

Το γραφείο του βουλευτή επιβεβαίωσε ότι ο Ντέιβιντ Αμές δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι αλλά δεν έδωσε άλλες πληροφορίες. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Mirror και το BBC, ο βουλευτής άφησε την τελευταία πνοή του! «Δέχθηκε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι», δήλωσε στο Reuters ο Τζον Λαμπ, τοπικός δημοτικός σύμβουλος που βρίσκεται στο σημείο. Πλάνα από ελικόπτερο που μετέδωσε το δίκτυο Sky News δείχνουν ένοπλους αστυνομικούς έξω από την εκκλησία καθώς και ασθενοφόρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA