Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία χωρίς τέλος στο Τέξας μετά την συναυλία του Travis Scott στην οποία έχασαν τη ζωή τους 8 νεαρά άτομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αμερικανικά ΜΜΕ, οι 8 νεκροί έχουν ταυτοποιηθεί και οι ηλικίες τους είναι από 14 έως και 27 ετών!  Όλοι τους είχαν κλείσει το εισιτήριό τους για το φεστιβάλ Astroworld, περιμένοντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης, ωστόσο - όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς τους - τα μέτρα ασφαλείας στη συναυλία ήταν ελλιπέστατα, και γι' αυτό, λένε, συνέβη η τραγωδία με τα 8 θύματα.

Διαβάστε ακόμη: Travis Scott: «Κάποιος έκανε ενέσεις σε άλλους με ναρκωτικές ουσίες» - Συγκλονίζει η έρευνα της Αστυνομίας

Το νεότερο σε ηλικία θύμα ήταν ο μόλις 14 ετών Τζον Χίλγκερτ. «Τα πάντα σε εκείνη τη νύχτα ήταν μια τραγωδία», είπε η Τρέισι Φόλκνερ, μητέρα του κολλητού φίλου του Χίλγκερτ από τότε που ήταν νήπιο. «Ο Τζον ήταν καλός μαθητής και αθλητής και τόσο ευγενικός. Ήταν ο πιο γλυκός και έξυπνος νέος».

Ο 27χρονος Ντάνις Μπεγκ, το μεγαλύτερο σύμφωνα με πληροφορίες θύμα της συναυλίας του Travis Scott, σκοτώθηκε επίσης στο φεστιβάλ, στην προσπάθειά του να σώσει ένα μέλος της οικογένειάς του. Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου του Ντέιτον Φράνκο Πατίνο έχασε επίσης τη ζωή του στη συναυλία, σύμφωνα με τη Dayton Daily News.

Η μαθήτρια λυκείου του Χιούστον, Μπριάνα Ροντρίγκεζ, 16 ετών, χάθηκε επίσης στην καταστροφή, σύμφωνα με το περιοδικό People. «Έφυγε από τη ζωή, αλλά δεν θα φύγει ποτέ από τις καρδιές μας», έγραψε η οικογένειά της στο Facebook.

O Travis Scott με δηλώσεις του δεσμεύτηκε να βοηθήσει τις οικογένειες των θυμάτων, ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα για τα αίτια των θανάτων στη συναυλία. Με αγωνία αναμένεται επίσης η ιατρικοδικαστική εξέταση των θυμάτων, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου τους. 

Travis Scott: «Είμαι συντετριμμένος» - Τα πρώτα λόγια του 

«Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι συνέβη κάτι τέτοιο» λέει ο Travis Scott για την τραγωδία με 8 νεκρούς και πολλούς τραυματίες σε συναυλία του στο Τέξας. O Travis Scott εκφράζει τη λύπη και την απογοήτευσή του για την ασύλληπτη τραγωδία στη διάρκεια της συναυλίας του στο Astroworld Festival. Λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία με 8 νεκρούς και ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τα αίτια της τραγωδίας, ο ράπερ μίλησε για το τραγικό συμβάν.

Σε ανάρτησή του χθες στο Instagram, ο Travis Scott έγραψε ότι ήταν «συντετριμμένος» και ότι προσπαθεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των οικογενειών των θυμάτων». Υποστήριξε ακόμη πως δεν γνώριζε τι συνέβαινε και «δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τη σοβαρότητα της κατάστασης».

Τα σχετικά βίντεο που ανέβηκαν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν τους παρευρισκόμενους στη συναυλία να ουρλιάζουν συνεχώς και πολλούς να φωνάζουν «σταμάτα τη συναυλία» ενώ δεκάδες στριμώχνονταν στο μπροστινό μέρος της σκηνής, άλλοι δεν άντεξαν και κατέρρευσαν με τους παρευρισκόμενους να τους ποδοπατούν. Υπάρχουν, όμως, και βίντεο που δείχνουν τα ασθενοφόρα να μπαίνουν στο φεστιβάλ και άλλους να χορεύουν ασταμάτητα πάνω σε αυτά.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η αστυνομία αναμένει την έρευνα του ιατροδικαστή για να εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου των 8 ανθρώπων, την ώρα που οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενος «κάποιος να έκανε ενέσεις με ναρκωτικά στους νεαρούς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA