Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους Βρετανούς η... εξαφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ. Όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την υγεία της, με την ίδια να υποστηρίζει πως «κανείς δεν μπορεί να νικήσει το χρόνο». 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Αναλαμβάνει επιτροπή τα καθήκοντά της σύμφωνα με την Mirror

Η βασίλισσα Ελισάβετ... εμφανίστηκε και οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στην πρόσφατη εθιμοτυπική επίσκεψη ενός αξιωματούχου του υπουργείου Αμύνης στο παλάτι, διαπιστώθηκε πως τα χέρια της ήταν μωβ. Βρετανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν ειδικούς και προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν την κατάσταση.

https://www.instagram.com/p/CWYNe0psjei/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με τη Metro, το χρώμα μπορεί να οφείλεται απλά στον φωτισμό, καθώς μωβ φαίνονται και τα χέρια του αξιωματούχου, ή μπορεί να υποδηλώνει ότι το αίμα δεν κυκλοφορεί σωστά στον οργανισμό. Για παράδειγμα το σύνδρομο Raynaud’s, δεν επιτρέπει το αίμα να κυκλοφορεί σωστά στον οργανισμό και ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται χρωματικά σημάδια στο δέρμα. Αυτό, ωστόσο, δεν προκαλεί περαιτέρω προβλήματα και μπορεί να αντιμετωπιστεί μετά από λίγα λεπτά, συνήθως αν θερμάνει κανείς τα χέρια του.

Τα μωβ χέρια της βασίλισσας, με πιο απλά λόγια, δείχνουν πως έχει έλλειψη οξυγόνου στον οργανισμό της. Και ενώ αυτή η άποψη είναι η πιο διαδεδομένη, αρκετοί επιστήμονες διαφωνούν και υποστηρίζουν πως τα μοβ χέρια της Ελισάβετ οφείλονται σε αναπνευστικό πρόβλημα (παροδικό ή χρόνιο) ή ακόμη και από καρδιοπάθειες. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, είναι αντιμετωπίσιμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA