Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να απορρίψει 35 εκατομμύρια δολάρια για μιας ημέρας δουλειά; Φαίνεται πως ο ηθοποιός, Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ένας από αυτούς. Ο ίδιος ο Κλούνεϊ είπε σχετικά σε συνέντευξη του στον Guardian: «Μου πρότειναν 35 εκατ. δολάρια για δουλειά μιας μέρας, για ένα διαφημιστικό αεροπορικής εταιρείας. Όμως μίλησα με την Αμάλ και αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει. Το διαφημιστικό σχετιζόταν με μια χώρα που, παρότι είναι σύμμαχος, είναι κατά διαστήματα αμφισβητήσιμη και γι’ αυτό σκέφτηκα: «Εστω κι αν μου στερήσει ένα λεπτό ύπνου, δεν αξίζει».

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Αγριο ξύλο στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον υπουργό Εσωτερικών

Ο διάσημος σταρ δεν αποκάλυψε ούτε για ποια χώρα μιλάει, αλλά ούτε και για ποια αεροπορική εταιρεία, όμως το πλαίσιο που έθεσε στην εξήγησή του είναι σχετικά στενό και μοιραία υπήρξαν εικασίες ότι αναφέρεται είτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είτε στην Τουρκία, οι επιδόσεις της οποίας στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι αρκετά χαμηλές. Αυτό φαίνεται να πιστεύουν πάντως και οι Αρμένιοι της Αμερικής, οι οποίοι ευχαρίστησαν με δημόσια ανακοίνωση τον Κλούνεϊ που δεν υποστηρίζει το καθεστώς Ερντογάν.

«Σε ευχαριστούμε Τζορτζ Κλούνεϊ που γύρισες την πλάτη σε 35 εκατ. δολάρια για δουλειά μιας ημέρας, για να διαφημίσεις την Turkish Airlines. Η Turkish Airlines, που κατά 49% ανήκει στο τοξικό καθεστώς του Ερντογάν, έχει εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης ανθρώπων και στη διασυνοριακή μετακίνηση εξτρεμιστών, τζιχαντιστών μισθοφόρων», αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Facebook.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA