Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η τραγική ιστορία ενός Τούρκου εισαγγελέα και της συζύγου του, οι οποίοι πνίγηκαν στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τις διώξεις της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Διαβάστε ακόμη: Κιμ Γιονγκ Ουν: 10 χρόνια δικτάτορας με 23 επιβεβαιωμένες δημόσιες εκτελέσεις

Το πρόσφατο τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Κω, έκρυβε την απελπισία του 36χρονου Τούρκου εισαγγελέα Ιμπραήμ που κατηγορήθηκε στη χώρα του ως οπαδός του Γκιουλέν και της γυναίκας του Νουρντάν Γκουντούζ, που έχασαν τις ζωές τους προσπαθώντας να γλιτώσουν από ένα απάνθρωπο κυνήγι χωρίς οίκτο αλλά και χωρίς λογική.

Το ανδρόγυνο, που φυλακίστηκε για τουλάχιστον 15 μήνες, με την κατηγορία πως ήταν μέλη της οργάνωσης FETO του Γκιουλέν, πνίγηκε στα νερά του Αιγαίου στην προσπάθειά του να γλιτώσει από τις διώξεις της κυβέρνησης.

Η τελευταία σελίδα του σατυρικού αντιπολιτευόμενου περιοδικού «LeMan» συγκλονίζει, με το σκίτσο να παραπέμπει στην τελευταία φωτογραφία του ζευγαριού στον Βόσπορο, με την θέση του όμως να έχουν πάρει δύο τριαντάφυλλα.

Το νεαρό ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο, ενώ περίμενε να καταδικαστεί, αποφάσισε να δραπετεύσει μέσω της Κω στις αρχές Δεκεμβρίου, ωστόσο το σκάφος που επέβαινε ανετράπη λόγω θαλασσοταραχής, με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA