Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 65 ετών πέθανε ο ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ, γνωστός ως Ντάνι Τάνερ της σειράς «Full House». Ο κωμικός βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείο στη Φλόριντα, έπειτα από παράσταση στο Τζάκσονβιλ. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένεια του κωμικού με δήλωση στο CNN.  Η μεγαλύτερη κόρη του, Όμπρεϊ Σάγκετ, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram το τελευταίο γλυκό μήνυμα που έλαβε από εκείνον, χωρίς να ξέρει ότι δεν θα τον ξαναδεί ζωντανό. 

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ – Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Φέρεται ότι το εν λόγω μήνυμα έλαβε η Όμπρεϊ Σάγκετ από τον πολυαγαπημένο της πατέρα μόλις το Σάββατο, λίγο πριν εκείνος ανέβει στη σκηνή, για να ξεκινήσει τη σταντ απ παράστασή του στην παραλία Ponte Verdra, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.«Σε ευχαριστώ. Σε αγαπώ. Showtime!» έγραφε το μήνυμα του Σάγκετ στην κόρη του.

Η αιτία του θανάτου του Μπομπ Σάγκετ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε καμία ουσία από τις έρευνες των αστυνομικών.

Σε μια δήλωση μετά το θάνατο του Σάγκετ η Ρίζο και οι ενήλικες κόρες του – Όμπρεϊ, Λάρα 32 ετών και Τζένιφερ, 29 – είπαν ότι ήταν «συντετριμμένες». «Ήταν τα πάντα για εμάς. Θέλουμε να ξέρετε ότι αγαπούσε πολύ τους θαυμαστές του. Κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις και χαρίζοντας γέλιο, έφερνε κοντά ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Αν και αυτή τη στιγμή θέλουμε να διαφυλάξουμε την ιδιωτική μας ζωή, σας προσκαλούμε να θυμηθείτε μαζί μας την αγάπη και το γέλιο που πρόσφερε απλόχερα ο Μπομπ Σάγκετ στον κόσμο», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA