Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον εκδιωγμό του από την Αυστραλία και το Αυστραλιανό Open, φαίνεται πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει να ζυγίσει σοβαρές επιλογές, καθώς η νομοθεσία για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στη Γαλλία, στη Βρετανία και στις ΗΠΑ θα τον αποκλείσει από τις επικείμενες διοργανώσεις Roland Garros, Wimbledon και US Open αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Νόβακ Τζόκοβιτς: Πρώτη του στάση το Ντουμπάι μετά την απέλαση από την Αυστραλία

Μετά την ακύρωση της βίζας του και την απέλασή του από την αυστραλιανή κυβέρνηση, ο ανεμβολίαστος Νόλε δεν έχει να χάσει μόνο το τρόπαιο του Australian Open, αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσει οποιονδήποτε σημαίνοντα τίτλο. Την Κυριακή (16/1) η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρασινεάνου, ανακοίνωσε μέσω Twitter πως πλέον το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα απαιτείται για την είσοδο σε όλα τα δημόσια κτίρια τόσο για το κοινό όσο και για πάντες συμμετέχοντες. 

https://twitter.com/RoxaMaracineanu/status/1482819133771325440?ref_src=twsrc^tfw

Εκτός από τη Γαλλία, ανάλογα μέτρα ισχύουν τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στη Βρετανία, όπου ο πλήρης εμβολιασμός είναι προαπαιτούμενος για την είσοδο οποιουδήποτε πολίτη. Πρακτικά, για τον παγκοσμίου φήμης «Τζόκερ» αυτό σημαίνει πως πέρα από το τσιμέντο, δεν θα δει ούτε πηλό ούτε γρασίδι, τουλάχιστον μέχρι να αποφανθεί πως η ιατρική βελόνα είναι σίγουρα λιγότερο επίπονη από τον καταποντισμό της καριέρας του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA