Μενού
  • Α-
  • Α+

«Βαμπίρ» που χειριζόταν και νάρκωνε δεκάδες νέες γυναίκες για να παίρνουν μέρος σε σεξουαλικά όργια ενώ δημοσίως παρουσιαζόταν ως «πρωταθλητής» της σεξουαλικής ελευθερίας. Αυτό ήταν το προφίλ του Χιου Χέφνερ, που σκιαγραφείται σε μία σειρά ντοκιμαντέρ και επιχειρεί να «ρίξει φως» στη ζωή του. 

Διαβάστε ακόμη: Λονδίνο: Η ανεξιχνίαστη υπόθεση με κουνελάκι του Playboy που δολοφονήθηκε συγκλονίζει ακόμα την Αγγλία

Στη σειρά ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων με τίτλο «Τα Μυστικά του Playboy» (Secrets of Playboy), που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου 2022, αποκαλύπτονται τα μυστικά της βίλας που είχε μετατραπεί σε έναν χώρο όπου γινόταν αλόγιστη χρήση ναρκωτικών και λάμβαναν χώρα ακόμα και κτηνωδίες σε βάρος γυναικών που κακοποιούνταν σεξουαλικά. Στη σειρά ντοκιμαντέρ μίλησαν άτομα που κατοικούσαν στη βίλα, οι πρώην σύντροφοι του Χιου Χέφνερ, Χόλι Μάντισον και Σόντρα Θίοντορ καθώς επίσης και η Πατρίτσια Μάστεν (PJ Masten) που προσλάμβανε και εκπαίδευε τα «κουνελάκια» του Playboy

«Ο Χιου Χέφνερ διοργάνωνε βραδιά γουρουνιών»

Η 65χρονη σήμερα Πατρίτσια Θίοντορ αποκάλυψε πως διοργανώνονταν πέντε φορές την εβδομάδα όργια στη βίλα του Playboy τα οποία «τσάκιζαν» τα κορίτσια. Ο Χιου Χέφνερ διοργάνωνε επίσης κάθε εβδομάδα τη «Βραδιά Γουρουνιών» κατά τη διάρκεια της οποίας καλούσε στη βίλα «δεκάδες άσχημες πόρνες» για να συνευρεθούν ερωτικά με φίλους του. 

Κρατούσαν ομήρους και βίαζαν «κουνελάκια» του Playboy

Στα VIP μέλη των κλαμπ του Χιου Χέφνερ δινόταν η δυνατότητα να κάνουν ό,τι θέλουν με κάποιους να φτάνουν στο σημείο να βιάζουν γυναίκες. Στο ντοκιμαντέρ αποκαλύφθηκε ότι ο παραγωγός και παρουσιαστής του σόου Soul Train, Ντόναλντ Κορτέζ Κορνίλιους, κατηγορήθηκε ότι κράτησε ομήρους δύο «κουνελάκια» του Playboy και το ένα το βίασε. Η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στην αστυνομία και ο Χιου Χέφνερ την γνώριζε, όπως υποστήριξαν γυναίκες που μίλησαν στο ντοκιμαντέρ. Η Χόλι Μάντισον, «κουνελάκι» του Playboy και σύντροφος του Χέφνερ για 8 χρόνια, αποκάλυψε ότι ο ίδιος αρνιόταν κατηγορηματικά να χρησιμοποιήσει προστασία κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών τους επαφών ενώ η ζωή που έκανε μέσα στη βίλα, την έφτασε στο σημείο να σκεφτεί να αυτοκτονήσει

Κτηνοβασίες με τον Χιου Χέφνερ να παρακολουθεί

Στη σειρά ντοκιμαντέρ μιλά και η πορνοστάρ, Λίντα Λάβλεϊς, που είχε γίνει διάσημη τη δεκαετία του 1970 με την πορνογραφική ταινία «Το Βαθύ Λαρύγγι», η οποία ισχυρίστηκε ότι μέσα στη βίλα του Playboy της φέρονταν σαν «ένα κομμάτι κρέας». Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι την έφτασαν στην κτηνοβασία και την ανάγκασαν να προβεί με το στόμα της σε πράξεις εις βάρος γερμανικού ποιμενικού, την ώρα που ο Χέφνερ παρακολουθούσε μαζί με φίλους του. «Γελούσαν μόλις με είδαν να βγαίνω από τη λιμουζίνα. Ήμουν μεθυσμένη και είχα πάρει ναρκωτικά. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένας γερμανικός ποιμενικός. (...) Είναι αξιοθρήνητο», είπε η Λάβλεϊς. 

«Playmate είχαν πάρει μεγάλες δόσεις ναρκωτικών, κάποιες αυτοκτόνησαν»

Η σειρά ντοκιμαντέρ εστιάζει στη ζωή του εκδότη του Playboy που άφησε την τελευταία του πνοή το 2017 σε ηλικία 91 ετών. Ο Χέφνερ ήταν μόλις 27 ετών όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του Playboy το 1953. Με την Μέριλιν Μονρόε στο εξώφυλλο, το περιοδικό πούλησε πάνω από 50.000 τεύχη. Το 1970, το Playboy έφτασε να πουλάει 7 εκατομμύρια τεύχη τον μήνα και ο Χιου Χέφνερ άνοιξε δεκάδες κλαμπ, στα οποία έμπαιναν μόνο μέλη, στα οποία δινόταν κλειδιά για τις πόρτες. 

Ο Χιου Χέφνερ παρουσίαζε τον εαυτό του σαν «πρωταθλητή» της σεξουαλικής ελευθερίας και οπαδό της ελευθερίας του λόγου. Τα τελευταία χρόνια το περιοδικό αντιμετώπιζε πολύ μεγάλες δυσκολίες και σταμάτησε η εκτύπωση αντιτύπων το 2020. Πολλές Playmate αποφάσισαν επίσης να μιλήσουν δημόσια για τα όσα βίωναν στο πλαίσιο του κινήματος MeToo. 

Τα «Μυστικά του Playboy» είναι αδιαμφισβήτητα η πιο καταδικαστική απεικόνιση για το lifestyle που προωθούσε ο Χιου Χέφνερ. Σύμφωνα με τον Μίκι Γκαρσία που σκηνοθετούσε τα Playmate «ο Χέφνερ έκανε τις γυναίκες να πιστεύουν ότι είναι μέλη της οικογένειας και ο ίδιος πίστευε πως του ανήκουν. Είχαμε Playmate που είχαν πάρει υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών, που αυτοκτόνησαν». 

Η Σόντρα Θίοντορ, σύντροφος του Χιου Χέφνερ το 1980 περιέγραψε πως με τις σεξουαλικές απαιτήσεις που είχε από την ίδια «με φόβιζε, δεν μπορούσε να ικανοποιηθεί, ήθελε συνέχεια περισσότερο». «Τα όργια γίνονταν πέντε φορές την εβδομάδα. Είχαν πρωτόκολλο. Του άρεσε να δίνει οδηγίες και τις ακολουθούσες γιατί αλλιώς ενοχλούνταν», ανέφερε η Θίοντορ. 

«Ημασταν ένα τίποτα για τον Χιου Χέφνερ»

Σύμφωνα με την ίδια, ο Χιου Χέφνερ έκανε συχνά χρήση ναρκωτικών, την έστειλε να αγοράσει κοκαΐνη αμέτρητες φορές και στις σεξουαλικές επαφές την «τσάκιζε». «Ενιωθα άσχημα. Έπρεπε να είμαι κάθε βράδυ στο ίδιο σόου με το ίδιο σενάριο: "Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας". Ήταν όλα ένα μεγάλο ψέμα. Έβλεπα το ένα κορίτσι μετά το άλλο, “φρέσκα”, αξιαγάπητα, να χάνουν την ομορφιά τους. Ήμασταν ένα τίποτα για εκείνον. Ήταν σαν ένα βαμπίρ που ρουφούσε τη ζωή κοριτσιών για δεκαετίες». 

«Υπήρχε ειδικό δωμάτιο κοκαΐνης»

Η Λίζα Λάβινγκ Μπάρετ, πρώην βοηθός του Χιου Χέφνερ τη δεκαετία του 1980, ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε αντικαταθλιπτικά ενώ μέσα στη βίλα τα ναρκωτικά λέγονταν αλλιώς και «άνοιγμα ποδιών», ενώ αποτελούσαν «αναγκαίο κακό» επειδή ήθελαν οι γυναίκες να κάνουν ό,τι τους ζητούσαν. Ο Χιου Χέφνερ είχε συγκεκριμένη «συνταγή» για ναρκωτικά που την γνώριζαν όλοι όσοι εργάζονταν και του τα πήγαιναν στην κρεβατοκάμαρά του για να τα δίνει στις γυναίκες. 

Η πρώην βοηθός του Χιου Χέφνερ ισχυρίζεται ότι εκείνος έκανε χρήση μικρών ποσοτήτων αμφεταμίνης κάθε μέρα. Στη βίλα υπήρχε δε ειδικό δωμάτιο για χρήση κοκαΐνης, όπου υπήρχε μία «στοίβα κοκαΐνης». Το ναρκωτικό ήταν διαθέσιμο σε όλο το σπίτι ενώ μέχρι και τα σκυλιά ράτσας Πουντλ του Χιου Χέφνερ είχαν εθιστεί και έγλειφαν το πάτωμα σύμφωνα με την Θίοντορ. 

Αποκαλούσαν γυναίκα ως «η αιμορραγία»

Χρήση ναρκωτικών γινόταν και στις «βραδιές γουρουνιών» που πραγματοποιούνταν κάθε Πέμπτη, σύμφωνα με τον καμαριέρη του Χέφνερ, Στέφαν Τετενμπάουμ από το 1978 μέχρι το 1981. Ο Χιου Χέφνερ μιλούσε με δύο μαστροπούς και του έφερναν στη βίλα μισή ντουζίνα γυναίκες στη δύση του ηλίου. Ο Χέφνερ πίστευε πως οι γυναίκες ήταν «γουρούνια» αλλά ζητούσε από τους καλεσμένους του να μην τις αποκαλούν έτσι, σύμφωνα με το Secrets of Playboy. Επίσης ένας γιατρός εξέταζε τις γυναίκες για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα πριν έρθουν σε επαφή με τους καλεσμένους. «Κάποιες φορές είχαμε μία ιδιαίτερη γυναίκα που θα ερχόταν και την αποκαλούσαν “η αιμορραγία”. Θα χρησιμοποιούσε σύριγγα για να ρίξει αίμα στους καλεσμένους ενώ ένα άλλο κορίτσι θα τους άγγιζε στα γεννητικά όργανα», ισχυρίστηκε ο Στέφαν.

«Αν φεύγαμε, μας περίμενε το revenge porn - Μας έβγαζε γυμνές φωτογραφίες»

Ο Χιου Χέφνερ είχε μεγάλο αριθμό συντρόφων ενώ στις αρχές του 2000 υποστήριζε πως είχε ταυτόχρονα επτά ξανθιές. Ανάμεσά τους ήταν και η Χόλι Μάντισον «η ξεχωριστή» ή αλλιώς η επίσημη σύντροφος που μετακόμισε στη βίλα το 2000, σε ηλικία 21 ετών. Την πρώτη νύχτα της προσέφεραν αντικαταθλιπτικά με την ίδια να αρνείται ενώ στη συνέχεια είχε σεξουαλική επαφή με τον Χέφνερ και άλλες γυναίκες. «Ήταν όλα μηχανικά, ακολουθούσες τις άλλες γυναίκες. Ήταν αηδία που ο Χέφνερ δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει προστασία», υποστήριξε η Χόλι. 

Όπως ανέφερε, στην αρχή ο Χέφνερ την «βομβάρδισε» με ερωτικά λόγια και στη συνέχεια της έκανε «πλύση εγκεφάλου». Από τις 21:00 απαγορευόταν η κυκλοφορία στην έπαυλη του Playboy ενώ στην Χόλι δεν επιτρεπόταν να βάζει κόκκινο κραγιόν. Αποκάλυψε επίσης ότι ο Χιου Χέφνερ εξοργίστηκε όταν έκοψε τα μαλλιά της, υποστηρίζοντας πως έμοιαζε «γριά και φτηνή». 

Σύμφωνα με την Μάντισον, ο Χέφνερ έβαζε λόγια στις 7 συντρόφους του για να τσακώνονται και τις ανάγκαζε να υποβάλλονται σε πλαστικές επεμβάσεις. Η ζωή μέσα στη βίλα «με οδήγησε σε έναν κύκλο αηδίας, έκανα πράγματα που δεν ήθελα. Φοβόμουν να φύγω. Αν έφευγα με περίμενε το revenge porn. O Χιου Χέφνερ μας έβγαζε γυμνές φωτογραφίες και εκτύπωνε 8 φορές την κάθε μία. Ήταν αηδία». «Μεθούσα κάθε βράδυ για να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Φαντάσου να κάνεις σεξ με κάποιον σε ένα δωμάτιο που σε κοιτούν γυναίκες που σε μισούν και να μιλούν άσχημα για εσένα», υποστήριξε. 

«Μου ζήτησε να έχουμε και οι 3 ερωτική επαφή»

Η Τζένιφερ Σάγκινορ, κόρη του προσωπικού γιατρού του Χιου Χέφνερ, ξεκίνησε να ζει στην έπαυλη του Playboy σε ηλικία 11 ετών. Σύμφωνα με την ίδια, ο Χέφνερ την αποκαλούσε «κόρη» του, μέχρι τη στιγμή που έφτασε 17 ετών και την κάλεσε στο δωμάτιό του, όπου τον αντίκρισε να έχει ερωτική επαφή με μία Playmate. Ο Χιου Χέφνερ επιχείρησε να την πείσει να έχουν και οι 3 μαζί ερωτική επαφή «και ο μπαμπάς μου βρισκόταν λίγα δωμάτια πιο πέρα, του είπα "εδώ είμαστε οικογένεια"». 

Τότε η Playmate που ονομαζόταν Κένταλ «ξέσπασε σε κλάματα και πήγε στο μπάνιο» ενώ ο Χέφνερ της ζήτησε να μην μιλήσει γι' αυτό το συμβάν. «Φοβόμουν να μιλήσω για να μην προδώσω την αφοσίωση που είχα», είπε η Τζένιφερ και συμπλήρωσε: «Ηταν τόσο υποκριτικό να λένε για την ελευθερία του λόγου, κάτι που ο Χέφνερ πολεμούσε όλη του τη ζωή».  Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο Χέφνερ έφτανε στα όρια της κτηνοβασίας με έναν από τους σκύλους του: «Τον είδα να κάνει χειρονομίες στον σκύλο μας. Τον ρώτησα τι κάνει και μου είπε πως ο σκύλος έχει ανάγκες. Του ζήτησα να σταματήσει και δεν τον άφησα ποτέ ξανά μόνο του με τον σκύλο», είπε η Θίοντορ. 

40 αναψυκτικά την ημέρα 

Σύμφωνα με τον καμαριέρη Στέφαν Τετενμπάουμ, ο Χιου Χέφνερ έπινε 40 Pepsi την ημέρα και έτρωγε περίπου 2 κιλά M&Ms. Στην κρεβατοκάμαρά του αποθήκευσε σεξουαλικά βοηθήματα σε χώρο πίσω από το κρεβάτι του και μία από τις δουλειές του Στέφαν ήταν να τα μαζεύει μετά τα όργια και να τα δίνει στις καμαριέρες για να τα καθαρίζουν. Μάλιστα σε όλα τα δωμάτια της έπαυλης και στον κήπο είχε κρυφές κάμερες με μικρόφωνα  με σκοπό να ηχογραφεί δημοσιογράφους που καλούσε στην έπαυλη για να τους «κρατά στο χέρι» σε περίπτωση που έγραφαν κάτι αρνητικό. Ο Στέφαν θεωρεί πως ο Χέφνερ είχε παρόμοια συμπεριφορά με τον Τσαρλς Μάνσον, του οποίου οι γυναίκες ακόλουθοι ζούσαν μαζί του σε ράντσο και συναινούσαν σε κάθε αρρωστημένη του πράξη. «Όταν τον γνώριζα θαύμαζε και είχε μανία με τον Τσαρλς Μάνσον». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA